opc_loader

Armstukken 21Virages wit

21Virages
Armstukken van 21Virages in de kleur wit. Voor identieke Lycra armstukken van een gerenommeerd merk betaalt u € 25,00! Deze armstukken zijn uiterst rekbaar en voorzien van siliconen tape aan de bovenzijde om afzakken te voorkomen, extra lang om ook uw polsen te beschermen.
11,95
Maten
Artikelnummers
SKU:
1008V40239wit
Verzendmethode
Post NL | DHL (Gratis vanaf € 25,- anders € 3,95):
3,95

Armstukken van 21Virages in de kleur wit.  Voor identieke Lycra armstukken van een gerenommeerd merk betaalt u € 25,00! Deze armstukken zijn uiterst rekbaar en voorzien van siliconen tape aan de bovenzijde om afzakken te voorkomen, extra lang om ook uw polsen te beschermen.

Stof: 86% Nylon, 14% Elasthaan, Lycra, Siliconen tape aan de bovenzijde om afzakken te voorkomen, extra lang om ook uw polsen te beschermen.

Maatvoering:

- Size 1 bovenarmomtrek vanaf 22 centimeter

- Size 2 bovenarmomtrek vanaf 25 centimeter

- Size 3 bovenarmomtrek vanaf 28 centimeter

- Size 4 bovenarmomtrek vanaf 31 centimeter

Onze armstukken zijn zeer elastisch in de lengterichting en zijn daardoor zeer geschikt voor de lange "Nederlandse armen"

Temperatuuradvies: van 8 tot 18 graden celcius.

Zoals u ziet zijn deze armstukken qua prijs 2 euro duurder dan de zwarte. De reden hiervoor is dat wij van de witte armstukken een kleinere hoeveelheid hebben ingekocht waardoor de inkoopprijs hoger ligt. Maar u vindt ondanks de wat hogere prijs nergens anders zo'n goede prijs kwaliteitsverhouding voor witte armstukken.

Armstukken 21Virages wit
Resultaat: 1


Prima kwaliteit, voelt goed aan. Prima lengte en goede anti slip rand, niet te strak.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
  • Nederlands
  • English