opc_loader
Filters
€ 12
€ 65
Merken
Voorraad

  Artikel 1 tot 40 (van de 48 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 40 (van de 48 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

  Extra info arm- en beenstukken

  De meeste beenwarmers zijn gemaakt van Lycra. Lycra heeft de prettige eigenschap dat het flexibel is en goed isoleert. Daarnaast zorgt Lycra voor een lichte compressie. Dit bevordert de doorbloeding van de spieren en zorgt voor betere prestaties. Daarnaast zijn er beenwarmers en kniewarmers van dikker materiaal met eventueel een voering. Denk hierbij aan thermoflex of Nanoflex materiaal. Deze beenwarmers zijn uitermate geschikt voor koude en natte omstandigheden.

  Arm- en beenstukken zijn onmisbaar in het voor- en najaar. Net als een winterondershirt, een windjack ofwindstopper zijn goede armstukken en beenstukken onontbeerlijk in het voor- en najaar. Het grote voordeel van arm- en beenstukken is dat je ze snel aan of uit kunt trekken als het weer omslaat. Daarnaast zijn armwarmers erg handig als je in de zomer de bergen in gaat. Tijdens het klimmen kun je ze dan afstropen. Eenmaal op de top kun je ze snel weer over je armen trekken zodat je tijdens de afdaling goed beschermd bent tegen de kou. Er zijn vele varianten arm- en beenstukken en de meeste zijn geschikt voor een temperatuur tussen de 8 en de 18 graden celsius. Als het kouder is kun je beter gebruik maken van een lange fietsbroek en een winterfietsjack om je spieren warm te houden.

  De meeste arm- en beenstukken hebben tegenwoordig een platte elastische eindrand met antislip en zijn gemaakt van elastisch materiaal. Daarnaast zijn de meeste arm- en beenstukken anatomisch gevormd zodat ze in de fietshouding het lekkerst zitten. Vaak hebben beenwarmers ritsjes aan de onderzijde om ze onderweg gemakkelijk over je fietsschoenen aan en uit te kunnen trekken. De meeste arm- en beenstukken zijn gemaakt van Lycra of Spandex.

  Bij Wieleroutfits betaal je altijd veilig via:

  betaalmethodes wieleroutfits

  • Nederlands
  • English