opc_loader

GripGrab Overschoenen Hi-vis Fluo / RaceThermo Hi-Vis Fluo Yellow

GripGrab
Deze GripGrab unisex Overschoenen Hi-vis in de kleur Fluo bieden je veel plezier tijdens je fietstochten in de Zomer vanwege de goede prijs- kwaliteit verhouding!
54,95
Maten
Artikelnummers
SKU:
202308
Verzendmethode
Post NL | DHL (Gratis vanaf € 25,- anders € 3,95):
0,00
De RaceThermo Hi-Vis overschoenen zijn waterproof, winddicht, isolerend en ideaal voor op koude natte dagen op de weg. De Hi-Vis eigenschap verhoogt je veiligheid op het moment dat je in donkere omstandigheden rijdt. Ze worden vervaardigd uit 4mm waterproof neopreen. In de RaceThermo Hi-Vis wordt IntelliSeal™ verwerkt, een ingenieuze technologie die de levensduur en het waterafstotend vermogen van deze overschoenen vergroot. De RaceThermo Hi-Vis maakt ook meteen een einde aan het bestaande denkmodel over hoe je overschoenen aan hoort te trekken. Deze nieuwe ritsloze overschoen trek je aan voordat je je schoenen aantrekt. Dit heeft meerdere voordelen: -Betere pasvorm voor een heel scala van schoenen. -Geen rits, betekent geen irritaties meer en een minimalistische feel. -Aan de bovenkant beter af te sluiten tegen Water. Geschikt voor de meeste pedaalsystemen.
GripGrab Overschoenen Hi-vis Fluo / RaceThermo Hi-Vis Fluo Yellow
Resultaat: 1


Ziet er mooi uit maar is niet functioneel. Moeilijk aan en uit te trekken. Van boven loopt er water in en naden laten los doordat er hard aan getrokken word bij uit trekken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

  • Nederlands
  • English