opc_loader

Bestelproces Custom wielerkleding

Wij vertellen u graag meer over het bestelproces van het laten drukken van custom fietskleding. Vanaf het eerste contact heeft u contact met één vaste contactpersoon. Hij of zij zal u meenemen in het complete proces van ontwerp tot levering. Door de diversiteit van wensen kan dit proces er anders uitzien, maar in de meeste gevallen zullen we onderstaande fases doorlopen.

Stap 1. Contact met onze klantenservice 
U neemt contact op met ons via [email protected] of 020-8208267. Hierin geeft u ons uw wensen door, zoals bijvoorbeeld welke kledingstukken u graag wilt bedrukken en het aantal gewenste wielershirts, fietsbroeken etc. Dit is geheel vrijblijvend en hoeft nog niet concreet te zijn en kunt u later altijd nog wijzigen.

Stap 2. Aanbod op maat
Wij helpen u met de juiste keuze als het om producten gaat. Welke producten sluiten het beste aan bij uw wensen? En welke stof / zeem kunt u hiervoor het beste gebruiken? Wij helpen u graag. Tevens zullen wij een vrijblijvende prijsopgave opstellen.

Stap 3. Het ontwerp
Het ontwerp maken wij samen met u. In de meeste gevallen heeft de klant al een eigen idee over hoe het design moet worden. In andere gevallen helpen wij u graag met het ontwerpen van uw unieke fietskleding. Voor inspiratie verwijzen wij u graag door naar de pagina met fietskleding inspiratie. Hier vindt u allemaal fietskleding door ons ontworpen.
Uw contactpersoon zal vervolgens met een van onze designers het ideale design ontwerpen. Deze leggen wij vervolgens weer aan u voor, net zolang tot u tevreden bent over het ontwerp. Voordat het ontwerp definitief is, zullen wij u een proefdruk doorsturen via de e-mail. Als u deze goedkeurt, dan zijn we klaar om naar de volgende stap te gaan.

Stap 4. Uw bestelling
Deze stap loopt vaak lineair met de vorige stap. Hierin gaan wij samen met u bepalen welke producten en maten het best geschikt zijn voor u. De producten die u heeft aangegeven in stap 2 zullen doorgelopen worden. Daarnaast kunt u via onze maattabellen bepalen welke maten u nodig heeft. Mocht u het prettiger vinden om paskleding te ontvangen, dan sturen wij deze uiteraard naar u op.

Stap 5. Uw offerte
Als wij uw definitieve bestelling hebben, dan zullen wij ook de definitieve offerte aan u voorleggen. Zodra deze akkoord is, zullen wij beginnen met het maken van uw fietskleding. Alles kan op factuur besteld worden, maar wel vragen wij u om 50% van de offerte te voldoen voordat wij de kleding naar u toesturen. De andere helft ontvangen we graag binnen 14 dagen nadat u de bestelling heef tontvangen.

Stap 6. Levering en aftersales
Zodra de producten bij ons binnen komen zullen wij eerst een kwaliteits-check uitvoeren. Als de aanbetaling voltooid is, dan sturen wij u de bedrukte fietskleding direct toe. Het design van uw ontwerp slaan we op in onze database, zodat u later altijd de mogelijkheid heeft om een nabestelling te doen al vanaf 5 stuks.

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan direct contact op met onze klantenservice op [email protected] of 020-8208267


Wilt u meer informatie?

Wij hebben alle informatie voor u genoteerd in ons handig informatiebestand. Als u uw gegevens hieronder noteerd, dan zullen we u direct dit bestand toesturen. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of 020-8208267
 

Download hier onze informatiebrochure over jouw unieke fietskleding!

Wij sturen u een PDF met informatie over custom fietskleding. Hier vindt u onze mogelijkheden over custom fietskleding, onze zes garanties, het bestelproces, inspiratie en prijzen.

* indicates required
  • Nederlands
  • English