opc_loader

Wensenlijst

Prijzen custom fietskleding

 

Maak je eigen (retro) wielershirt of (retro) wielerset. Wieleroutfits biedt iedereen de mogelijkheid om zijn in zijn eigen (retro) wielerkleding te fietsen. Ideaal voor bedrijven, clubs, teams of charity events. Wij verzorgen gratis het design. Laat je inspireren door de vele retro shirts in ons assortiment en geef ons door wat je idee is en we zullen aan de slag gaan met het design. Uiteraard kunnen we je ook helpen om inspiratie op te doen. Wil je een bestaand retro shirt aanpassen of je eigen logo's toevoegen aan een shirt dan is dit vaak ook mogelijk. Wanneer het design naar wens is gaan we aan de slag met de productie waarbij de levering al binnen 4 weken verzorgd kan worden. Zie de prijstabel hieronder voor de prijzen:


 

Heb je interesse in teamkleding? Onze klantenservice is bereikbaar op mail@wieleroutfits.nl of 020-8208267 en we vertellen je meer over de mogelijkheden.


Wilt u meer informatie?

Wij hebben alle informatie voor u genoteerd in ons handig informatiebestand. Als u uw gegevens hieronder noteerd, dan zullen we u direct dit bestand toesturen. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via mail@wieleroutfits.nl of 020-8208267
 

Download hier onze informatiebrochure over jouw unieke fietskleding!

Wij sturen u een PDF met informatie over custom fietskleding. Hier vindt u onze mogelijkheden over custom fietskleding, onze zes garanties, het bestelproces, inspiratie en prijzen.

* indicates required
Menu
  • Nederlands
  • English