opc_loader

MTB pedalen

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

MTB pedalen kopen op Wieleroutfits.nl

Ben je op zoek naar geschikte mountainbike pedalen? Op Wieleroutfits.nl kun je terecht voor de beste MTB pedalen. Doordat je met de pedalen kracht moet zetten, zijn de juiste MTB pedalen essentieel. De pedalen bij Wieleroutfits.nl zijn klikpedalen voor MTB, daardoor zitten jouw schoenen en het pedaal aan elkaar vastgeklikt. Hierdoor zal je niet wegglijden van het pedaal tijdens het fietsen. Ook bieden onze MTB pedalen een goede afvoering van het modder en zand. Hierdoor is het altijd gemakkelijk om je fietsschoen vast- en los te klikken. Wilt u graag mountainbike pedalen aanschaffen? Dan zit u bij Wieleroutfits.nl op het juiste adres. Dankzij onze klikpedalen voor mountainbikers kun jij een echte topprestatie neerzetten. Bekijk ons assortiment en bestel de gewenste pedalen eenvoudig online. Wij bieden scherp geprijsde SPD pedalen voor MTB. Dit zorgt ten alle tijden voor een verhoogd comfort op de fiets.

Shimano SPD pedalen MTB

Op Wieleroutfits.nl verkopen we MTB klikpedalen met het SPD systeem van Shimano. Dit systeem is al jaren het standaard systeem op het gebied van MTB pedalen. Deze fietspedalen werken met een soort veer die ervoor zorgt dat je gemakkelijk in kunt klikken. Hierdoor wordt je voet goed vastgehouden en kun jij meer kracht zetten. De spanning in deze veer is gemakkelijk in te stellen. Zo kunnen beginners de veer wat losser instellen, zodat er gemakkelijker in en uit geklikt kan worden. De SPD pedalen voor MTB zijn zeer geschikt voor prestatiesport en hebben geen onder- en bovenkant. Hierdoor kan er aan twee kanten in geklikt worden.

De MTB klikpedalen van Shimano zijn van kwaliteit en gaan lange tijd mee. Ook roteren deze goed omhoog, zodat je direct weer kunt in klikken, nadat je jouw schoen hebt uit geklikt. De SPD pedalen MTB kunnen worden gebruikt in combinatie met SPD schoenplaatjes. Daarnaast is er een open binding en wordt het vuil snel afgevoerd, hierdoor kun je gemakkelijk klikken. Bij SPD pedalen voor mountainbike zitten je schoenen erg vast op het pedaal. Hierdoor gaat er weinig bewegingsvrijheid verloren, wat zorgt voor extra kracht op het pedaal. In het begin moet je even wennen aan het systeem, maar je zult al snel merken dat je meer uit iedere trapbeweging haalt met dit kliksysteem.

De beste kwaliteit én service tegen zeer scherpe prijzen!

Op zoek naar geschikte MTB fietspedalen voor comfort tijdens het fietsen? De MTB pedalen met SPD systeem van Shimano zorgen hiervoor. Hierdoor kun jij een betere prestatie leveren. Wil jij graag MTB pedalen kopen, maar niet te veel betalen? Dan zit je bij Wieleroutfits.nl op de juiste plek! Wij verkopen klikpedalen voor mountainbikers, maar wij bieden ook race pedalen en schoenplaatsjes voor MTB pedalen. Daarnaast biedt Wieleroutfits.nl alle andere producten die jij nodig hebt voor, tijdens en na het mountainbiken. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar smeermiddelen voor de reiniging, onderhoud of bescherming van jouw mountainbike? Ook dat bieden wij aan! Bekijk ons gehele assortiment eenvoudig online en bestel via onze website. Wanneer je voor 23:45 uur besteld, dan wordt jouw bestelling de volgende dag geleverd. Wil je graag advies of heb je vragen of opmerkingen over onze producten? Wij zijn bereikbaar op tel. 020-8208267 of [email protected]

Bij Wieleroutfits betaal je altijd veilig via:

betaalmethodes wieleroutfits

  • Nederlands
  • English