opc_loader

Castelli Linea Pelle Combo pack 3x100ml

Castelli

Castelli Linea Pelle Combo pack 3x100ml

Dit pakket bevat drie huidverzorgingsproducten voor fietsers. Bescherm je huid tegen kou, regen en irritatie met deze producten. Ideaal voor fietsers die graag en vaak lange afstanden afleggen. Het pakket bestaat uit de volgende drie producten:

 

Chamois dry lube: 

Deze zeem crème helpt irritatie en schuurplekke te voorkomen door zweet of langdurig zitten op de fiets. De crème is niet vet en trekt snel in. Hierdoor blijft de huid goed ademen en voel je het niet zitten tijdens het fietsen. Deze crème bevat theeboomolie. Dit is een natuurlijk product dat direct op de huid kan worden aangebracht. Het kan direct op de huid of op de zeem worden aangebracht.

 

Warming embro cream:

Bij koude temperaturen of wedstrijden is het verstandig om te zorgen dat je spieren goed warm zijn voordat je je echt gaat inspannen. Deze crème kun je een paar minuten voor de inspanning op je huid aanbrengen. Door het in te smeren geeft het een warm gevoel af aan de spieren en de huid. Hierdoor worden je spieren losser en heb je minder last van de kou. De crème bestaat voor 80% uit natuurlijke ingrediënten. Was je handen goed na gebruik, dit product kan voor irritatie zorgen als het in aanraking komt met de neus, ogen en mond. Deze crème kan geen warming-up vervangen. Gebruik het voor erbij.

 

Foul weather cream:

Deze crème biedt bescherming tegen kou en regen. Door het vlak voor aanvang van de inspanning aan te brengen voorzie je je huid van een extra beschermlaag tegen kou, wind en regen. Breng de crème direct op de huid aan. Het is gemaakt op basis van plantaardige, natuurlijke ingrediënten. 

 

49,95
Verzendmethode
Post NL | DHL (Gratis vanaf € 25,- anders € 3,95):
0,00
Castelli Linea Pelle Combo pack 3x100ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
  • Nederlands
  • English