opc_loader
Artikelen

Fietshandschoenen

Fietshandschoenen bestellen bij Wieleroutfits.nl

Wanneer je de juiste fietshandschoenen hebt, heb je meer grip tijdens het fietsen. De handschoenen zorgen ook voor een extra stukje comfort. Er zijn twee soorten fietshandschoenen, namelijk voor in de winter en in de zomer. De verschillende handschoenen moeten aan diverse eisen voldoen, draag dus niet je zomerhandschoenen in de winter en andersom. Fietshandschoenen zijn vaak gemaakt van de stof mesh, dit is een ventilerende stof en zorgt ervoor dat je geen zweet of plak handen krijgt tijdens het fietsen. Fietshandschoenen kunnen de hele hand bedekken, dus tot aan het topje van de vingers maar een andere soort handschoenen bedekken alleen je eerste vingerkootjes. Deze handschoenen worden vaker in de zomer gedragen omdat ze niet zo warm zijn, maar wel de juiste grip en bescherming bieden.

Ruim aanbod aan fietshandschoenen

De fietshandschoenen van Wieleroutfits zien er niet alleen mooi uit, ze bieden ook de juiste bescherming voor je handen. Veel van onze handschoenen zijn gevuld met een gelpad, een soort stootkussen die op de palm van je hand zit. Door het stootkussen heb je extra controle tijdens het fietsen en krijg je niet snel zere handen. Doordat je een langere tijd op de fiets zit en je dus je handen aan het stuur hebt kunnen de handen wat gevoelig worden. Door gebruik te maken van de fietshandschoenen van Wieleroutfits.nl kun je dit verminderen of zelfs voorkomen. De handschoenen die je in ons assortiment vindt zijn wind- en waterdicht. Naast deze kwaliteiten zijn de handschoenen ventilerend, dit voorkomt de welbekende zweethanden. De handschoenen moeten natuurlijk wel de juiste pasvorm hebben, je maakt de handschoenen vast doormiddel van klittenband om de pols. Op deze manier blijven de handschoenen goed zitten en verschuiven ze niet tijdens het fietsen.

De beste bescherming tijdens het fietsen

Of je nou gaat mountainbiken of wielrennen, één ding is zeker, je gaat hard. Je hoeft maar een klein foutje te maken en je maakt een botsing of je valt op het asfalt. We willen natuurlijk niet dat je botten gaat breken of dat je andere ernstige beschadigingen oploopt. Kies daarom voor de beschermende fietskleding van Wieleroutfits.nl. Fietshandschoenen beschermen je handen en polsen, in sommige handschoenen zitten extra dikke stukken rondom de pols voor extra bescherming. In onze webshop vind je ook fietshelmen die essentieel zijn tijdens een fietsrit op de wielrenfiets of mountainbike. Ga goed voorbereid op pad en bestel de juiste wielerkleding eenvoudig online. Als je er niet uit komt, dan kun je altijd het team van Wieleroutfits.nl inschakelen en wij zullen je dan zo snel en goed mogelijk helpen.

Bij Wieleroutfits betaal je altijd veilig via:

betaalmethodes wieleroutfits

  • Nederlands
  • English