opc_loader

MTB pedalen

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

MTB pedalen kopen op Wieleroutfits.nl

Ben je op zoek naar geschikte fietspedalen voor jouw mountainbike? Op Wieleroutfits.nl kun je terecht voor de beste MTB pedalen. De juiste MTB pedalen zijn essentieel voor het fietsen, zodat je meer kracht kunt zetten. De fietspedalen beschikken over een kliksysteem. Dit kliksysteem zorgt voor verbinding tussen het pedaal en jouw schoen. Hierdoor kun je jouw kracht beter doorgeven aan de fiets en jouw fietsprestaties verbeteren. Met de MTB pedalen kun je gemakkelijk jouw schoen op het pedaal plaatsen en vastklikken. Dit zorgt ervoor dat je niet wegglijdt van het pedaal tijdens het fietsen. Daarnaast mogen goede fietspedalen niet geblokkeerd worden door modder en zand. Bij goede afvoering van het vuil, zul je gemakkelijk in en uit kunnen klikken en fijner fietsen. Op Wieleroutfits.nl bieden wij scherp geprijsde MTB pedalen met het SPD systeem aan. Dit zorgt ten alle tijden voor een verhoogd comfort op de fiets.   

Fietspedalen met SPD systeem

Op Wieleroutfits.nl verkopen we MTB pedalen met het SPD systeem van Shimano. Dit systeem is al jaren het standaard systeem op het gebied van MTB pedalen. Deze fietspedalen werken met een soort veer die ervoor zorgt dat je gemakkelijk in kunt klikken. Hierdoor wordt je voet goed vastgehouden. De spanning in deze veer is gemakkelijk in te stellen. Zo kunnen beginners de veer wat losser instellen, zodat er gemakkelijker in en uit geklikt kan worden. De MTB pedalen zijn zeer geschikt voor prestatiesport en hebben geen onder- en bovenkant. Hierdoor kan er aan twee kanten in geklikt worden. De pedalen van Shimano gaan erg lang mee en roteren goed omhoog na het uitklikken. Hierdoor kun je direct weer in klikken, nadat je jouw schoen hebt uit geklikt. De fietspedalen kunnen worden gebruikt in combinatie met SPD schoenplaatjes en hebben door een open binding minder vuil opname. Doordat deze vorm van klikken snel vuil afvoert, is het in klikken ook gemakkelijk. Bij SPD pedalen zitten je schoenen erg vast op het pedaal. Hierdoor gaat er weinig bewegingsvrijheid verloren, wat zorgt voor extra kracht op het pedaal. In het begin moet je even wennen aan het systeem, maar je zult al snel merken dat je meer uit iedere trapbeweging haalt met dit kliksysteem. Bij Wieleroutfits worden de fietspedalen in tweetallen verkocht.

De beste kwaliteit én service

Ben je op zoek naar geschikte fietspedalen om het comfort op de fiets te verhogen? De MTB pedalen met SPD systeem van Shimano zorgen ervoor dat jij één wordt met jouw fiets. Dit zorgt voor betere fietsprestaties. Wil je graag nieuwe MTB pedalen kopen? Dat kan op Wieleroutfits.nl! Naast MTB pedalen verkopen wij ook race pedalen en schoenplaatjes voor de MTB pedalen. Bestel je voor 23:45, dan worden jouw MTB pedalen dezelfde dag al verzonden. Wil je graag advies of heb je vragen of opmerkingen over onze producten? Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 op tel. 020-8208267 of [email protected]

Bij Wieleroutfits betaal je altijd veilig via:

betaalmethodes wieleroutfits

  • Nederlands
  • English