opc_loader

Schoenplaatjes

Artikel 1 tot 40 (van de 40 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 40 (van de 40 artikelen). Resultaat:1

Schoenplaatjes van verschillende merken | Wieleroutfits.nl

Schoenplaatjes zijn plaatjes die je aan je schoenen vast maakt, door middel van deze schoenplaten klik je je schoenen als het ware vast aan de fietspedalen. Op deze manier zorg je ervoor dat het niet kan gebeuren dat je voet zomaar van de pedalen afschiet, dit kan namelijk erg gevaarlijk worden. Daarnaast kun je zo ook meer kracht zetten doordat je minder bezig hoeft te zijn met het feit dat je van de pedalen kunt glijden. Na enige tijd kunnen de schoenplaatjes gaan slijten, dit gebeurt wanneer je met wielrenschoenen over asfalt of stenen loopt. Wanneer je fietst voor je plezier ga je vaak ook even langs een terrasje, je drinkt dan vaak een kopje koffie of een biertje. Maar hierdoor loop je wel met de schoenplaatjes over stenen of asfalt wat ervoor zorgt dat de schoenplaten kunnen gaan slijten. Bij Wieleroutfits.nl ben je dan aan het juiste adres voor nieuwe schoenplaatjes van topkwaliteit.

Voor iedereen de juiste schoenplaatjes van topkwaliteit

Het kan dan wel eens voorkomen dat je schoenplaten gaan slijten, maar dit gebeurt niet heel snel, toch is het wel fijn als je goede schoenplaatjes hebt die goed zitten. Vaak zijn schoenplaten bedoelt voor een bepaalde soort fietsschoen, het is daarom erg belangrijk goed te kijken naar welke type schoenen je hebt voordat je schoenplaatjes gaat kopen. Er zijn verschillende soorten manieren om je fietsschoenen met schoenplaten aan je pedalen vast te maken. Zo heb je namelijk het 3 punten systeem, wat wij verkopen, maar zo zijn er ook pedalen met aan de voorkant een net als het ware. Het nadeel van dit systeem is dat wanneer de trappers schuin gaan je met je schoenen los kan komen vanuit het ‘net’. Het is daarom erg verstandig om gebruik te maken van het 3 punten systeem of terwijl het klik systeem. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je deze 3 punten systeem schoenplaatjes. Deze zijn van een uitstekende kwaliteit en worden geleverd met de juiste bevestigingsmaterialen.

Eenvoudig online fietskleding en -accessoires bestellen

Naast ons assortiment aan schoenplaten beschikken wij over nog veel meer handige artikelen die te maken hebben met de sporten wielrennen en mountainbiken. Zo kun je ook bij ons terecht voor alle soorten fietskleding, maar beschikken wij ook een ruim assortiment aan gereedschap en fietsaccessoires. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat je goed voorbereid de weg op kunt gaan. Daarnaast beschikken wij ook over meer dan dertig merken, hierdoor hopen we dat ook jouw merk hiertussen zit. Bestel je op werkdagen voor 23.45 uur dan kan je het de volgende dag in huis verwachten. Daarnaast hanteren wij vanaf €25,- gratis verzending, wanneer je hieronder zit zijn de kosten €3,95.

Bij Wieleroutfits betaal je altijd veilig via:

betaalmethodes wieleroutfits

  • Nederlands
  • English