opc_loader

Bodywarmers en mouwloze windstoppers

Artikel 1 tot 39 (van de 39 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 39 (van de 39 artikelen). Resultaat:1

Bodywarmers en mouwloze windstoppers voor heren

Wanneer je gaat wielrennen of mountainbiken dan is het soms erg koud, dit kan makkelijk worden verholpen door speciale bodywarmers. Wanneer je bijvoorbeeld gaat wielrennen dan kan de snelheid wel oplopen tot 40 km per uur, hierdoor komt er erg veel wind langs je heen en wanneer het vervolgens ook nog koude wind is zorgt dit ervoor dat je het erg koud krijgt. Door middel van deze handige bodywarmers voor mannen van Wieleroutfits.nl zorg je ervoor dat je romp geen last meer krijgt van die extreme kou op de fiets. Het voordeel daarnaast van een bodywarmer is het feit dat er geen mouwen aanzitten, hierdoor kun je je armen nog gemakkelijk en snel bewegen. Hiervoor voel je je nog erg comfortabel terwijl je wel een bodywarmer die ervoor zorgt dat je het niet koud krijgt tijdens het fietsen.

Diverse bodywarmers en mouwloze windstoppers bij Wielertoutfits.nl

Er zit maar één verschil tussen bodywarmers en mouwloze windstoppers en dat is dat bodywarmers wat dikker zijn dan windstoppers. Bodywarmers zijn er echt voor bedoelt om tijdens het fietsen te dragen met extreme kou. Dit in tegenstelling tot mouwloze windstoppers die namelijk ook wel bedoelt zijn om te dragen tijdens het fietsen maar daarnaast ook bedoelt zijn om mee te nemen in de achterzak wanneer je niet zo goed weet of je wel of geen windstopper mee moet nemen. Wat erg fijn is aan deze mouwloze windstoppers is het feit dat ze erg licht zijn, hierdoor voel je als het ware niet dat je de mouwloze windstopper aan hebt maar zorgt het er alsnog wel voor dat je het niet koud krijgt rond je romp. Doordat de windstoppers zo licht en compact zijn, zijn de windstoppers ook eenvoudig mee te nemen in de achterzak. Wanneer je het dan toch koud krijgt kan je de windstopper zo aantrekken. Zo ben je altijd voorbereid en hoef je niet te gaan fietsen terwijl je het erg koud hebt of krijgt.

Kleding, schoenen en meer voor wielrennen en mountainbiken

Naast ons ruime assortiment aan bodywarmers en windstoppers, beschikken wij over bijna alles wat je maar nodig hebt om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid op de fiets stapt. Zo kan je bij ons ook terecht voor artikelen als fietsschoenen, wielrenshirts, onderkleding, helmen en nog veel meer. Daarnaast beschikken wij ook over erg veel verschillende soorten merken. Het voordeel van dit alles is dat je zo voor alles bij één webshop terecht kunt, zo hoef je niet telkens naar verschillende websites te gaan. Naast fietskleding en accessoires beschikken wij ook over een ruim assortiment aan sportvoeding. Voor vragen kan je altijd even bellen of een mail sturen naar onze klantenservice. Het telefoon nummer is 020-8208267 en het email adres is [email protected].

Bij Wieleroutfits betaal je altijd veilig via:

betaalmethodes wieleroutfits

  • Nederlands
  • English