opc_loader

Santini UCI facemask / mondkap wasbaar wit

Santini
Dit Santini mondmasker is gelijk aan het mondmasker dat de profs droegen tijdens de podium ceremonie tijdens het Wk wielrennen en bestaat uit twee lagen 100% polyesterweefsel die 4 lagen 100% TNT polypropyleen omsluiten, verkregen met Spunbond en MeltBlown technologie.
9,95
Maten
Artikelnummers
SKU:
UMCVO2-BI
Verzendmethode
Post NL | DHL (Gratis vanaf € 25,- anders € 3,95):
3,95

Dit Santini mondmasker is gelijk aan het mondmasker dat de profs droegen tijdens de podium ceremonie tijdens het Wk wielrennen en bestaat uit twee lagen 100% polyesterweefsel die 4 lagen 100% TNT polypropyleen omsluiten, verkregen met Spunbond en MeltBlown technologie. De buitenste lagen van het masker zijn behandeld met DWR- en Viroblock-antivirale behandeling die het risico van virale en bacteriële persistentie op de stof helpen verminderen (antivirale werkzaamheidstest: ISO 18184).

Dit mondmasker is tijdens de eerste lockdown in het voorjaar 2020 door Santini ontwikkeld in samenspraak met de Italiaanse autoriteiten en is een WASBAAR NIET MEDISCH FILTERMASKER en is in overeenstemming met de indicaties van Circulaire 0003572-P-18/03/2020 van het Italiaanse Ministerie van Volksgezondheid. Lid 2 art. 16 Italiaans zorgdecreet.

Santini UCI facemask / mondkap wasbaar wit heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
  • Nederlands
  • English