opc_loader
Giro

Giro fietshelmen - fietschoenen - fietskleding

GIRO is inmiddels een gevestigde orde als het om fietshelmen gaat. Vanaf 2010 hebben zij hun productenportfolio uitgebreid met fietsschoenen, en vanaf 2013 met fietskleding.

In de jaren '80 toen helmen alleen gedragen werden door professionals, was Giro al bezig met het maken van hun eerste soft helm en een fietshelm legende was geboren! Het was maar een jaar later dat Greg LeMond de Tour de France won, waarbij hij een wielrenhelm droeg van dit bedrijf. Dit was al een grote stap verder naar succes. Vandaag de dag leggen miljoenen mensen hun vertrouwen in producten die Giro maakt en de redenen zijn duidelijk. Giro komt tevens continue met nieuwe modellen op de markt. Een van de modellen is bijvoorbeeld de Air Attack. Deze helm combineert drie kenmerken in een ontwerp. Aerodynamiek komt samen met ventilatie en de helm is zeer licht van gewicht zodat de helm koel aanvoelt en geen overbodig gewicht inneemt.

Giro heeft ook al enkele jaren een prachtige fietsschoenen collectie, waarbij de Empire schoen tot ieders verbeelding spreekt.

De schoenen zijn in eigen beheer ontwikkeld waarbij rekening gehouden is met vier gebruikssituaties; wielrennen, mountainbiken trekking en vrije tijd. Voor iedereen, ieder moment de juiste schoen!

Giro racinghelmets

Giro

Race fietshelmen

Giro Aero Race fietshelmen

Giro Aero Race fietshelmen

Giro MTB helmets

Giro MTB fietshelmen

Giro Dames Fietshelmen

 

Giro Dames Fietshelmen

Giro Kids fietshelmen

 

Giro Kids fietshelmen

Giro fietsschoenen

 

Giro fietsschoenen

Giro fietskleding

Giro fietskleding

Giro fietskleding

  Giro fietshandschoenen

Giro Fietssokken

     
       


giro fietshelmen

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
  • Nederlands
  • English