opc_loader

Santini Fietsshirt Korte Mouwen Zomer Heren Groen - Mito Spillo SS Jersey

Santini
Het Santini Mito Spillo fietsshirt heeft een aerodynamische pasvorm, waardoor jij sneller kunt fietsen zonder extra inspanning.
118,90
Article numbers
SKU:
0S94075MITOSPIL-PT
Shipping method
Post NL | DHL (Fast shipping worldwide):
0,00
Het Santini Mito Spillo fietsshirt heeft een aerodynamische pasvorm, waardoor jij sneller kunt fietsen zonder extra inspanning. Dit is te danken aan de rekbare stof die altijd mooi aansluit om het lichaam. Onderin het shirt zit een stevige gripper, die het shirt goed op zijn plek houdt en zorgt dat het shirt niet omhoog kruipt. De mouwen zijn ‘raw cut’ gesneden en sluiten daardoor letterlijk naadloos aan op je bovenarmen. De zijkanten van het shirt zijn gemaakt van een goed ademende mesh. Dit geeft een hoog ademend vermogen en maakt het mogelijk om zweet razendsnel af te voeren. Op de achterzijde van het shirt zijn verschillende reflecterende patronen aangebracht, die fel oplichten als er licht op valt. Zo ben je extra goed zichtbaar voor andere weggebruikers.
Santini Fietsshirt Korte Mouwen Zomer Heren Groen - Mito Spillo SS Jersey does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.

Matching Products For:

Alternative Products For:

  • Nederlands
  • English