opc_loader

SKS COM/SMARTBAG Smartphonehoes

SKS-Germany

De watervaste universele smartphonetas COM/SMARTBAG kan dankzij de adapter op elke COMPIT-gsm-houder worden bevestigd. Een speciale COMPIT-cover is dus overbodig.

19,99
Maten
Artikelnummers
SKU:
11671
Verzendmethode
Post NL | DHL (Gratis vanaf € 25,- anders € 3,95):
3,95

De watervaste universele smartphonetas COM/SMARTBAG kan dankzij de adapter op elke COMPIT-gsm-houder worden bevestigd. Een speciale COMPIT-cover is dus overbodig.

De mobiele telefoon is altijd in het zicht en wordt tegelijkertijd beschermd tegen spatwater. Met één draai kan de tas aangebracht en snel weer verwijderd worden. Het grote transparante venster zorgt voor een comfortabele bediening van het touchscreen, ook ontgrendelen van de mobiele per vingerafdruk direct door de folie is mogelijk. Het onderste extra vak heeft niet alleen extra opbergruimte voor sleutels en geld, maar ook voor de COM / UNIT powerbank, voor het draadloos opladen van de smartphone. tijdens het fietsen. Bij sterke trillingen kan het inductieladen even worden onderbroken. Op ruw terrein is het daarom verstandig om de smartphone op te laden met een kabelverbinding.

Optioneel kan de COM / UNIT ook onder de SMARTBAG direct op de COMPIT smartphonehouder worden gedraaid. De smartphone moet dan altijd via het kabeltje worden opgeladen. Geschikt voor smartphones met een maximaal formaat van 155 x 80 x 15 mm.

  • Geschikt voor alle gangbare smartphones
  • Alleen te gebruiken in combinatie met het SKS Compit Systeem
SKS COM/SMARTBAG Smartphonehoes heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
  • Nederlands
  • English