opc_loader

Uvex Fietshelm Race Wit Rood Unisex - UV race 8-White/Red

Uvex
Minder luchtturbulentie, uitstekende ventilatie, maximale energiebesparing: uvex race 8 is de belichaming van een perfecte helm voor tijdritten. En daardoor zijn professionele triatleten een paar seconden sneller.
299,90
Maten
Artikelnummers
SKU:
100RAC817-079
Verzendmethode
Post NL | DHL (Gratis vanaf € 25,- anders € 3,95):
0,00

Hoogwaardige aerohelm

Een triatlon wordt gekenmerkt door lange afstanden. Enkele luttele seconden kunnen de doorslaggevende factor voor het bemachtigen van een podiumplek zijn. De snelste uitrusting is cruciaal. Topatleten, zoals Timo Bracht, Laura Philipp en de winnaar van de Challenge Roth in 2017 Bart Aernouts zijn al onder de indruk van de nieuwe uvex race 8. De uvex race 8 is ontwikkeld door uvex-technici en atleten uit de BMC-Etixx Pro Triathlon-teams. De Duitse triatlete Laura Philipp heeft bijgedragen aan de optimalisatie van de helm. Ter bevordering van de aerodynamica heeft de helm een compacte druppelvorm. Aan de zijkanten is de helm voorzien van speciaal geplaatste dimples, zoals op een golfbal, die de luchtweerstand verminderen en turbulentie voorkomen. Een centrale opening op de voorkant garandeert bij een maximale staande luchtdruk dat luchtstromen in een richting in en door de helm vloeien. Het magnetisch vizier in litemirror smoke (S1) kan met een hand worden bediend, past perfect op de helm en sluit naadloos. Wanneer u het niet nodig heeft, kunt u het gemakkelijk op een speciaal ontworpen positie op de helm schuiven. Dankzij zijn vorm bedekt de helm de schouders perfect zodat de lucht met slechts weinig turbulentie over het achterhoofd en lichaam stroomt. Uit windtunneltests is gebleken dat de uvex race 8 tot aanzienlijke besparingen in tijd en energie leidt. Hoe hoger de snelheid, des te meer watt er wordt bespaard. In vergelijking met het vorige model zijn er tijdens tests met uvex-atleten in het totale systeem besparingen op windweerstand tot 4,2% gemeten. Gemaakt voor: tijdrijders. Bijzondere kenmerken: aero vent-ontwerp, hardshell-constructie, IAS-systeem, magnetisch vizier in litemirror smoke (S1)

Uvex Fietshelm Race Wit Rood Unisex - UV race 8-White/Red heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

  • Nederlands
  • English