opc_loader

  

KLIK HIER OM JE DIRECT IN TE SCHRIJVEN!

(tour de france poule inschrijven tot 6 juli /  dagelijks tot 13.30 'raad renner 21' spel wél mogelijk)
 

Of lees onderstaand een verdere uitleg en kijk wat je kan winnen.

 Wil jij de Tour de France met nog meer aandacht volgen? Speel dan mee in onze gratis Tour de France poule die we samen met Sportpools.net  organiseren! We hebben een mooi prijzenpakket samengesteld met in totaal meer dan 1500 euro aan prijzen. Om het spel zo competitief mogelijk te spelen adviseren wij om eerst goed de speluitleg te lezen.

Wat erg leuk is bij deze poule, is dat je hem gemakkelijk kan delen met een Whatsapp groep!                                                                         

Zo kun je met zijn allen gemakkelijk meespelen.                                                                          

Meedoen met de Tourpoule is gratis en is mogelijk tot de start op 6 juli 2019.

Parcours Tour de France 2019

De Tour de France 2019 wordt verreden van 6 tot en met 28 juli 2019. Het parcours van de Tour de France leidt de renners van Brussel naar de Champs Élysées in Parijs. Via zeven bergetappes, twee tijdritten, acht sprintetappes en vier heuvelachtige etappes. Met een totaal van 3.460 kilometers worden er iets meer kilometers dan vorig jaar afgelegd (3.351 km). Dit jaar zijn er aanzienlijk minder tijdrit kilometers dan voorgaande jaren, wat de tour nog spannender maakt!


Spelregels van het gratis Tour de France 2019 spel

De spelregels zijn eenvoudig: kies 15 renners waarvan 1 kluns en 1 secret weapon. Je kunt niet alleen maar sterke renners selecteren. Daarom hebben renners een waarde, zwartelijst punten, variërend van 0 tot 5. Punten verdien je op basis van de etappes en de eindstand in de klassementen voor de truien. Een uitgebreid overzicht van de regels vind je op deze pagina


Prijzen

Wat kun je winnen?


1ste prijs Craft Sunweb set twv €284,70

Deze set bestaat uit een Craft Sunweb fietsbroek, Sunweb fietsshirt, Sunweb koerspet, Craft Sunweb fiethandschoenen, Craft Sunweb podiumpet en een casual Craft Sunwebs shirt!


2de prijs een paar sidi racefietsschoenen twv € 229,90

3de prijs een prachtige Endura fietshelm twv € 199,95


Raad Renner 21 en win speciale dagprijzen

Daarnaast zijn er iedere dag mooie prijzen te winnen voor het raden van de 21ste renner die over de finish zal gaan! Dagelijks kun je dit tot 13.30 uur aangeven ! Dus iedere dag kans op mooie prijzen! Het "Raad Renner 21" spel is een extra spel waar je dagelijks aan deel kan nemen. Het staat los van de Tourpoule. Klik hier voor het bekijken van de prijzen.
 

KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN 

  • Nederlands
  • English