opc_loader
Agu

Kilk op het plaatje om naar de collectie van agu te gaan

 

Agu heren fietskleding  

Agu heren fietskleding

                  Agu fietskleding dames

 

 

 

Agu fietskleding dames


AGU wielerkleding bij Wieleroutfits.nl

In het jaar 1966 gaat fietsengroothandel JAKO samenwerken met twee andere groothandels in Alkmaar. Zij vormen het begin van AGU of terwijl de Alkmaarse Groothandels Unie. In eerste instantie verhandelen ze alleen accessoires voor fietsen en bromfietsers. In zeven jaar groeit AGU snel, ze leveren zelf hun producten aan de man met vrachtwagens die in het bezit zijn van AGU. In 1973 staan ze voor het eerst op de beurs. In 1977 gaat AGU een drievoudig wereldkampioen wielrennen sponsoren, namelijk niemand minder dan Cees Stam. In zijn nieuwe AGU tenue wordt hij voor de vierde keer kampioen waardoor de naamsbekendheid van AGU sterk toeneemt. In oktober 1978 werd de eerste winkel van AGU geopend. Steven Rooks won de Luik-Bastenaken-Luik race in kleuren van een andere ploeg, wanneer de camera’s op hem gericht stonden deed hij zijn zweetbandje van AGU om. AGU komt voor het eerst op tv en iedereen wilde hetzelfde zweetbandje hebben.

De lange geschiedenis van AGU

In 1990 besluit AGU Leontien van Moorsel te sponsoren, wederom een aanstromend talen. Leontien wordt tweevoudig wereldkampioen in Tokio. In dit zelfde jaar ontvangt AGU een belangrijke onderscheiding, namelijk de Grand Seigneur. Dit is de hoogste mode-onderscheiding in Nederland. Zes jaar later wordt AGU de hoofdsponsor voor de Rabobank wielerploeg. In de jaren hierna volgen nog meer mooie momenten voor AGU. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je een ruim aanbod aan AGU fietskleding. Het assortiment is onderverdeeld in mannen en vrouwen wielerkleding. Het aanbod van AGU wielerkleding is zo samengesteld dat je alleen maar het beste vindt. Van het merk AGU bieden we vooral dames fietskleding aan. We hebben voor de dames diverse soorten shirts, broeken en diverse accessoires.

AGU wielerkleding online bestellen

In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je een ruim aanbod van AGU fietskleding voor mannen en vrouwen. We bieden diverse fietsshirts, fietsbroeken, fietshandschoenen en jacks aan. Ook hebben we diverse accessoires zoals zonnebrillen, handschoenen en fietsoverschoenen van AGU. Verder hebben we nog meer wielerkleding van andere merken. Wieleroutfits.nl biedt een ruim scala aan bekende en minder bekende wielermerken aan. We hebben kleding van o.a. Craft, Davanti, Giro, Rogelli, Santini en nog veel meer in ons aanbod zitten. Wielerkleding is persoonlijk voor iedereen, niet iedereen vindt een bepaald merk even goed of fijn zitten. In de webshop van Wieleroutfits.nl heb je in ieder geval genoeg keuze als je merkgevoelig bent. Voor vragen over onze merken kun je altijd contact met ons opnemen.

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
  • Nederlands
  • English