Cadeaubon

Cadeaubon Wieleroutfits & Fietskledingvoordeel


Wieleroutfits kadobonnen zijn leuk om te geven en leuk om te krijgen. U wilt wielerkleding kado doen maar u weet niet zo goed wat de gelukkige mooi vindt. De Wieleroutfits kadobon is de ideale oplossing.  De Wieleroutfits kadobonnen zijn er in verschillende bedragen en kunnen zonder termijn ingewisseld worden bij Wieleroutfits en kunnen worden verzilverd op alle artikelen. 

Het is nu ook mogelijk om cadeaubonnen voor onze zusterwebsite Fietskledingvoordeel.nl via ons aan te schaffen. U vindt in beide webshops voor een groot deel een overlappend assortiment, maar de webshop van Wieleroutfits is breder in het assortiment, terwijl u bij Fietskledingvoordeel.nl meer op de wielerenner toegespitste producten vindt. De bonnen zijn webshop specifiek, maar mocht de ontvanger van de kadobon de bon uiteindelijk willen omzetten naar onze andere webshop dan is dit natuurlijk geen probleem

Hoe werkt het?

  • U koopt een Wieleroutfits of Fietskledingvoordeel Kadobon en u krijgt van ons een unieke kadoboncode per mail of per post naar gelang uw voorkeur.
  • U geeft degene voor wie de kadobon bedoelt is de kadobon of kadocode.
  • Deze persoon kan 1 of meerdere artikelelen selecteren en bij afrekenen de code van de kortingsbon invullen bij Couponcode.
  • De waarde van de kadobon wordt vervolgens afgetrokken van het totaalbedrag.

Wat zijn de voorwaarden?

  • Bijna geen. U kunt alle artikelen selecteren uit ons aanbod
  • Wieleroutfits bonnen zijn alleen in de webshop van Wieleroutfits te gebruiken en Fietskledingvoordeel bonnen alleen in de webshop bij Fietskledingvoordeel
  • De enige voorwaarde is dat het totaalbedrag aan artikelen niet lager mag zijn dan de kadobon. Met andere woorden: We geven geen geld terug.

Heeft u nog vragen neem contact met ons op.