Mountainbike handschoenen

Mountainbike handschoenen | Wieleroutfits.nl

Om extra grip op je stuur te hebben draag je mountainbike handschoenen. Deze handschoenen zijn gemaakt om je optimale grip te bezorgen. Ze zorgen ervoor dat ze schokken opvangen en vocht op je handen absorberen. Fietshandschoenen zijn vaak vingerloos, mountainbike handschoenen zijn dat niet. MTB handschoenen bedekken de hele hand en bieden daarom meer grip dan een fietshandschoen die vingerloos is. MTB handschoenen houden je handen schoon en droog tijdens het fietsen en bieden de juiste grip die je nodig hebt voor het beste resultaat. Op de knokkels zitten extra beschermstukken, je vingerkootjes zijn gevoelig en kunnen snel breken bij een onaangename val of botsing. De handpalm is voorzien van siliconen delen en synthetisch leer, dit zorgt voor extra grip en bescherming. MTB handschoenen trek je net zoals normale handschoenen aan, alleen je maakt ze nog even vast om je pols doormiddel van klittenband.

MTB handschoenen voor mannen en vrouwen

Mountainbike handschoenen worden vaak in een uniseks vorm gemaakt, daardoor zijn ze geschikt voor mannen en vrouwen. De handschoenen vormen zich, naarmate je ze vaak draagt, naar je hand. De mountainbike handschoenen van Wieleroutfits.nl zijn gemaakt van een goede kwaliteit die jouw handen en polsen goed zullen beschermen. De MTB handschoenen zijn wind- en waterdicht voor optimaal gebruik, ook nemen ze vocht op. Je hebt dus geen zweterige of plakkerige handen wanneer je de handschoenen weer uitdoet na het mountainbiken. In de webshop vind je twee soorten MTB handschoenen, namelijk met vingers en zonder vingers, zonder vingers noemen we ook wel vingerloos. Het is maar net wat jij fijn vindt om te dragen tijdens het mountainbiken. De handschoenen met vingers bieden natuurlijk wel meer bescherming dan handschoenen die vingerloos zijn, maar de vingerloze handschoenen zijn dan weer fijner in de zomer.

Online de beste mountainbikekleding bestellen

Mountainbike handschoenen zijn erg belangrijk als je gaat mountainbiken. In de bossen kun je lelijk vallen en we willen natuurlijk niet dat jij je polsen of vingers breekt. Daarom zijn onze MTB handschoenen van goede kwaliteit die veel bescherming bieden. Ons aanbod bestaat niet alleen uit de alledaagse mountainbike handschoenen, we hebben ook retro fietshandschoenen. Deze zijn qua kwaliteit net zo goed als alle anderen, ze zien er alleen anders uit. Naast retro fietshandschoenen hebben wij nog meer retro fietskleding. Wil je graag opvallen in het verkeer of gewoon lekker jezelf zijn, neem dan een kijkje op de pagina van retro fietskleding. Verder hebben nog meer mountainbike kleding in ons assortiment zitten. Bestel je bij ons voor 23.45 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis.