Wielerpetjes

Wielerpetjes I Wieleroutfits.nl

Een wielerpet maakt een wielrenoutfit af, maar heeft daarnaast ook een zeer belangrijke functie. Op een zonnige dag kun je tijdens het fietsen last hebben van de felle of laaghangende zon die in je ogen schijnt, dit is alles behalve prettig. De klep van het wielerpetje zorgt ervoor dat de ogen zo min mogelijk last hebben van de zon. Het wielerpetje dient dus ter bescherming van de ogen. Daarnaast kan de wielerpet worden bedrukt met bijvoorbeeld een sponsornaam, waardoor deze ook als reclamemiddel kan worden gebruikt. Wielerpetjes zijn er in vele verschillende soorten modellen, designs en kleuren. Dit maakt dat er voor iedere wieleroutfit wel een geschikt wielerpetje verkrijgbaar is.

Koerspetjes van diverse merken

Op wieleroutfits.nl kun je terecht voor een ruim assortiment aan allerlei soorten wielerpetjes van diverse merken waaronder 21Virages, Sportful, Rogelli en Castelli. De koerspetjes in ons assortiment variëren in model, kleur en design. De standaard wielerpetjes beschikken over een prettige pasvorm en zijn voorzien van een klep aan de voorzijde. Deze petjes zijn beschikbaar in lichte of donkere kleuren en met of zonder design. Er zijn ook wielerpetjes met een ‘klep’ aan de achterzijde die zorgt voor een warme nek of extra grip wanneer er een helm over het petje wordt gedragen. De meeste wielerpetjes zijn beschikbaar als onesize. Enkele koerspetjes zijn er ook in verschillende maten.

Een ruim aanbod aan fietskleding en accessoires

Uiteraard bestaat het assortiment op Wieleroutfits.nl uit nog veel meer producten dan enkel wielerpetjes. Wieleroutfits.nl is opgericht vanuit een passie voor fietsen en mooie en originele fietskleding. Wij bieden daarom mooie en unieke wielerkleding en -accessoires aan. Al onze artikelen worden aangeboden tegen scherpe prijzen en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Op onze website vind je het volledige aanbod weergegeven in verschillende categorieën. Een bestelling plaatsen is eenvoudig en snel en je betaalt altijd veilig dankzij de verschillende betaalmethoden. Voor vragen over onze producten, je bestelling of voor advies kun je contact met ons opnemen en wij helpen je graag verder.