Hartslagmeters

HARTSLAGMETERS

Voor sporters die intensief trainen of een bepaalde prestatie willen leveren, kan het meten van de hartslag tijdens het sporten zinvol zijn. Daarnaast kan de maximale hartslag gebruikt worden om oververmoeidheid en overtraining vast te stellen. Jouw harslag tijdens het sporten zegt veel over de intensiteit van de training. Is jouw hartslag hoog, dan is de trainingsintensiteit waarschijnlijk erg hoog. Ligt de trainingsintensiteit lager, dan is jouw hartslag waarschijnlijk ook lager. Het is raadzaam om zowel als ervaren sporter als beginner een hartslagmeter te dragen tijdens het sporten. Verschillende trainingsdoelen hebben een andere trainingsmethode nodig. Hier horen ook verschillende hartslagzones bij. Door te trainen binnen een bepaalde hartslagzone behaal je sneller de door jou gestelde doelen. Hier bij Wieleroutfits.nl kun je terecht voor hartslagmeters. 

HOUDT JE HARTSLAG IN DE GATEN TIJDENS DE INSPANNING

In onze webshop hebben we een hartslag meter van het merk Viiiiva voor je klaar staan. Betrouwbaar bij profs en liefhebbers, de Viiiiva is 10x gevoeliger dan de meeste hartslagmonitoren, 5x meer responsief, gebruikt een geavanceerde hartslagmeting en kan voor maximaal 65 uur data opslaan. De sensor verzamelt en verzendt ook gegevens van het ene ANT+ product via Bluetooth naar je iOS of Android-device. Viiiiva draagt comfortabel en makkelijk door de zachte, flexibele band voor de perfecte pasvorm!

HARTSLAGMETERS DIRECT UIT VOORRAAD GELEVERD

Bij Wieleroutfits.nl hoef je nooit lang te wachten op jouw nieuwe hartslagmeter. Wij leveren namelijk direct uit voorraad. Bestel je voor 23:45 uur dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bij besteding van €35,- of meer betaal je daarnaast geen verzendkosten. Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van de beste prijzen, maar ook van een uiterst snelle levering!