Helmmutsen en overige

Helmmutsen, Petten en Bandana's

Binnen de wielersport worden er verschillende producten gedragen op het hoofd. De traditionele wielerpet met de korte klep is wellicht het bekendste voorbeeld. De wielerpet is een bekend stijlicoon en hoort bij het cultureel erfgoed van het wielrennen. In de tijd van Marco Pantani zijn de fietsbandana's in zwang gekomen. De bandana is prettig in de zomer en kan goed worden gedragen onder een helm. In de winter is het prettig om een fietsmuts of helmmuts te dragen onder de helm zodat het hoofd lekker warm blijft. Voor de echt koude dagen is er de balaclava die ook de hals, neus en mond beschermt tegen de kou. Wieleroutfits heeft een mooiassortiment headwear voor de sportieve fietser.


Fietsmuts: wind- en waterdicht

Naast zeer scher geprijsde helmmutsen verkopen wij van ons eigen merk 21Virages gezichtsbeschermende producten voor de ambitieuze winterfietser. Onze comfortable facemask en bivakmuts - tevens geliefde producten van natuurschaatsers - houden je gezicht bij streng winterweer goed op temperatuur. 21Virages is altijd al enorm voordelig geprijsd, maar Wielerouftis doet er vaak nog een schepje bovenop met aantrekkelijke pakket-aanbiedingen. Houd de website in de gaten voor onze acties en superdeals. 


Helm- en fietsmutsen direct uit voorraad geleverd

Al onze helmmutsen, fietsmutsen en gezichtsbeschermende producten worden direct uit voorraad geleverd. Wanneer je voor 23:45 uur bestelt, heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Je bent bij ons dus niet alleen verzekerd van de voordeligste prijs en hoogwaardige kwaliteit, maar ook van een snelle bezorging.