Mountainbike schoenen

Topkwaliteit MTB schoenen van Wieleroutfits.nl

Mountainbike schoenen zijn er in allerlei soorten en maten, zo zijn er MTB schoenen met en zonder kliksysteem. Een mountainbikeschoen met een kliksysteem noemen we ook wel een SPD schoen, SPD betekent Shimano Pedaling Dynamics. SPD schoenen vallen vaak wat kleiner uit, kies dus voor een maat groter wanneer je deze schoenen wilt gaan kopen. Belangrijk om te weten is dat MTB schoenen en racefietsschoenen niet hetzelfde zijn. Racefietsschoenen hebben een gladde zool en MTB schoenen hebben dat niet. Kijk ook goed of de schoenplaatjes wel passen, het kan weleens gebeuren dat die niet passen tijdens het in- en uitklikken, dat is natuurlijk zonde. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je diverse mountainbikeschoenen en zo zit er voor iedereen de juiste MTB schoenen tussen.

Ruim aanbod aan mountainbikeschoenen

Net zoals normale schoenen moeten MTB schoenen ook comfortabel zitten. De schoenen mogen niet gaan knellen bij je voeten, dit verhoogt namelijk de kans op blessures en kan een dood gevoel in je voeten geven. Er stroomt dan te weinig bloed door de aderen en dat geeft geen fijn gevoel. Zorg er dus voor dat je mountainbike schoenen goed zitten. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je een ruime keuze aan MTB schoenen, je kunt hier vast en zeker niet de foute keuze bij maken. Het is belangrijk dat je de schoenen ook weer niet te groot koopt, zoals je wel weet met je normale schoenen is het ook niet fijn als ze te groot zijn. Datzelfde geldt dus ook voor MTB schoenen, je kunt ze eenvoudig online bestellen in de webshop. Kom je erachter dat ze toch niet helemaal goed zitten, dan kun je ze altijd retourneren en alsnog de goede maat bestellen.

Online de beste mountainbike kleding kopen

MTB schoenen zijn erg belangrijk tijdens het fietsen. Met gewone schoenen sta je niet lekker op de pendalen en met raceschoenen glijd je weg. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan MTB schoenen. Naast MTB schoenen verkopen wij ook nog meer mountainbikekleding, voor mannen en voor vrouwen. Zo vind je bij ons diverse soorten mountainbike broeken, zoals baggy broeken maar ook strakke broeken. Mountainbike shirts, deze zijn natuurlijk ook een stukje wijder. Ook bieden wij complete kleding sets aan, MTB wieleroutfits in het kort, maar ook outfits in het lang. En wanneer je schoenen koopt, horen daar ook sokken bij, dus vergeet niet bij ons assortiment MTB sokken te kijken. Wanneer je vragen hebt over onze mountainbike schoenen of andere producten, neem dan gerust contact met ons op. Wanneer je de bestelling voor 23.45 uur plaatst, kun je hem de volgende dag al in huis verwachten.