Craft


Craft wielerkleding | Wieleroutfits.nl

Sinds 1977 houdt Craft zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve sportkleding voor alle weersomstandigheden. Craft is een bekende fabrikant van sportkleding en dan met name onderkleding. Het merk is afkomstig uit Zweden en richt zich op meer sporten dan alleen de wielersport. Zo richten ze zich ook op hardlopers, wandelaars en schaatsers, maar ook op diverse wintersporten. In Zweden worden vele sporten beoefent, het kan er goed koud zijn en ook dagen lang regenen. Maar ook de Zweden zullen moeten blijven bewegen, vandaar dat Craft de ultieme leverancier is in onderkleding. Onderkleding moet goed ventileren en je warm houden in slechte of koude weersomstandigheden. Wanneer het regent, wil je natuurlijk ook niet doorweekt en koud worden. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je diverse wielerkleding van het merk Craft, zowel onderkleding als gewone fietskleding.

Fietskleding van Craft online bestellen

Het idee van Craft is om functionele sportkleding te produceren die voor optimale prestaties is gemaakt. Dit doen zij al sinds de jaren 70 en hopen hier zo lang mogelijk mee door te gaan. Door de jaren heen kent Craft tegenslagen maar ook mooie momenten. Zo hebben ze verschillende wielerploegen gesponsord en werd het merk Craft steeds bekender. Zo hebben ze het Leopard Trek Proteam gesponsord en zijn ze nu sponsor van het Radioshack Trekteam en de huidige leverancier van dit wielerteam. Onderkleding is belangrijk voor ventilatie en het op temperatuur houden van je lichaam. Je vindt deze kleding in onze webshop, want als je gaat sporten in een land zoals Zweden, waar het een stuk kouder kan zijn dan in Nederland, en je begint te zweten willen wij van Wieleroufits.nl natuurlijk niet dat je het koud krijgt. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan Craft wielerkleding voor mannen en vrouwen.

Zweedse fietskleding voor mannen en vrouwen

Craft is ontstaan 1977 in Zweden. Ze begonnen met het maken van onderkleding en ontwikkelden zich steeds verder in de sportkleding. De onderkleding van Craft zorgt er voor dat je lichaam op temperatuur blijft en zo geen blessures of verkoudheid oploopt. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je deze onderkleding natuurlijk terug. De onderkleding is voor zowel mannen en vrouwen verkrijgbaar. Naast onderkleding van Craft bieden wij nog meer fietskleding aan zoals sokken, jacks, shirts en broeken voor dames. Voor de heren hebben we diverse wielershirts, sokken, overschoenen, handschoenen en nog veel meer. Voor vragen over het merk Craft kun je altijd contact met onze klantenservice opnemen. Als je je bestelling voor 23.45 uur plaatst, heb je hem de volgende dag in huis.