Helmen

Fietshelm dames

Misschien wel een van de belangrijkste onderdelen bij wielrennen en mountainbiken, de fiets helm. Wanneer je de juiste fietshelm draagt, biedt deze veel veiligheid en bescherming. Je bent in het bezit van een goede fietshelm als deze de juiste pasvorm heeft, voor ventilatie zorgt, gemaakt is van goed materiaal en de juiste bescherming geeft. De helm moet strak zitten, maar ook weer niet te strak en moet overal goed aansluiten. Als de helm heen en weer beweegt op je hoofd dan is dat niet goed en moet je een andere fietshelm kopen. De helm biedt veiligheid bij botsen en vallen. Na een val kunnen er kleine scheurtjes in de helm ontstaan die je niet of nauwelijks met het blote oog kunt zien. Als je verder fietst met deze helm en daarna nog een keer valt of een botsing krijgt, kan de helm in stukken breken. Koop dus altijd een nieuwe helm wanneer je een harde botsing of val hebt gehad. Fietshelmen kopen bij Wieleroutfits.nl

Diverse soorten fietshelmen voor goede bescherming

Er bestaan tegenwoordig veel verschillende fietshelmen, zo zijn er voor de snelle fietsers aero race fietshelmen en voor de elektrische fietsers E-bike helmen. Daarnaast heb je nog racefietshelmen, MTB helmen en aparte fietshelmen voor dames en voor kinderen. Er zit een groot verschil in prijs tussen verschillende fietshelmen, maar een hogere prijs brengt niet altijd per sé een betere kwaliteit met zich mee. De prijzen voor een fietshelm zijn gebaseerd op het materiaal. Nieuwe fietshelmen zijn een stuk lichter omdat ze van aluminium en carbon worden gemaakt. In deze helmen gaat minder schuim, waardoor de fietshelm een stuk lichter is, maar wel duurder. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je een ruim aanbod aan fietshelmen van verschillende merken zoals Lazer, Uvex. RH+ helmen en 21Virages helmen.

Online goede en leuke fietskleding bestellen

Hoewel een helm dragen bij racefietsen niet verplicht is, doet vrijwel elke wielrenner het. Een fietshelm dragen geeft een veilig gevoel. Voor de jonge fietsers onder ons hebben we fietshelmen in opvallende kleuren zodat zij het ook leuk vinden om een helm te dragen. In onze webshop vind je naast fietshelmen nog meer beschermende artikelen, zoals handschoenen, fietsbrillen en arm- en beenstukken. Verder is ons aanbod aan wielerkleding erg groot: je vindt hier wielrenkleding voor heren, dames en kinderen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen veilig op de fiets zit en willen iedereen dan ook van de juiste kleding voorzien. Of je nou fietst omdat je het leuk vindt of omdat je wielrennen of mountainbiken als sport beoefent, in de webshop van Wieleroutfits.nl heb je genoeg keuze!