Mountainbike helmen

MTB helmen van Wieleroutfits.nl

Een MTB helm is een belangrijk onderdeel van je fietsoutfit. Het maakt hierbij niet uit of je aan wielrennen of mountainbiken doet, een fietshelm is belangrijk. Een MTB fietshelm beschermt je hoofd wanneer je een botsing of een nare val maakt. Maar ook als je in bossen fietst, zoals mountainbikers, heb je veel laaghangende takken. Deze takken slaan dan in plaats van tegen je hoofd, tegen de helm aan. Voorheen wilden mountainbikers geen helm dragen omdat een helm te weinig ventileerde, het resultaat, erg veel mountainbikers eindigen bij de Eerste Hulp op het ziekenhuis. Tegenwoordig zijn mountainbike helmen wel ventilerend, dus wees verstandig als je gaat mountainbiken en doe een helm op. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je diverse mountainbike helmen speciaal ontworpen voor mountainbikers. De mountainbike helmen van Wieleroutfits zijn gemaakt van licht materiaal, waardoor jij geen overbodig gewicht meesleept. Naar welke soort MTB helm je ook op zoek bent, door het uitgebreide assortiment vind je altijd een geschikte MTB helm.

Mountainbike helm van topkwaliteit bestellen?

Zoals iedereen eigenlijk wel weet, draag je een helm om jezelf te beschermen. Wanneer je in een botsing komt of een val maakt, wil je er geen hoofdletsel aan overhouden. De MTB helmen van wieleroutfits.nl zijn veilig, ongeacht de prijs. Wanneer je een ongelukje hebt gehad, is het verstandig om een nieuwe MTB fietshelm te kopen. Er kunnen scheurtjes zijn ontstaan die je op het eerste gezicht niet ziet. Je wilt natuurlijk niet fietsen met een helm die je niet beschermt. Wanneer er scheurtjes in zitten kan de helm in stukken breken wanneer je nog een keer valt of in botsing komt. Een duurdere mountainbike helm wil niet zeggen dat hij veiliger is. Een duurdere MTB fietshelm heeft meer carbon en aluminimum en minder schuim, dit betekent dat duurdere helmen lichter zijn dan goedkopere helmen. Naar welk soort mountainbike helm je ook op zoek bent, bij Wieleroutfits.nl ben je aan het juiste adres. Doordat alle mountainbike helmen gemaakt zijn van hoogwaardige materialen ben jij altijd verzekert van topkwaliteit. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw mountainbike helm bij Wieleroutfits.nl!

Online de leukste wielerkleding bestellen

Mountainbike helmen komen in allerlei kleuren voor, zo zijn er simpele zwarte MTB helmen maar ook witte MTB helmen met bijvoorbeeld rode strepen. Ook beschikken wij over een rode opvallende MTB fietshelm, deze valt extra op tijdens het mountainbiken. Natuurlijk kun je ook een subtiele MTB fietshelm gaan. Wanneer je mountainbike helm bij je outfit past is dat natuurlijk extra leuk, maar het is geen vereiste. Bij Wieleroutfits.nl verkopen we MTB helmen van drie verschillende merken, namelijk Lazer, Giro en Ranking. De MTB helmen zijn voor zowel mannen als vrouwen te gebruiken. Naast mountainbike helmen vind je bij ons ook de juiste mountainbike kleding. Zo vind je bij ons mountainbike shirts, broeken, fietsjacks en nog veel meer. Mountainbike broeken zijn ook verkrijgbaar in een loose fit, zoals de naam al zegt zijn deze broeken een heel stuk losser om de benen dan een wielerbroek. Een loose fit broek zit tijdens het mountainbiken gewoonweg fijner. Wanneer je vragen hebt over welke MTB helm het beste bij jou past of over onze andere mountainbike- of andere fietsproducten, neem dan gerust contact op met de klantenservice.