Castelli

Castelli fietskleding | Wieleroutfits.nl

Meer dan 100 jaar geleden was er in het dorpje Milaan een kleermakerswinkel, opgericht door Vitorre Gianni. Deze kleermaker maakte vooral kleding voor zakenlui, het ballet in Milaan en voor de voetclub AC Milan. Een bekende wielrenner, Alfredo Binda, was hier vaste klant voor zijn wielerkleding. Nadat Armando Castelli het bedrijf had overgekocht in 1935 werd er besloten om definitief ook Castelli fietskleding te gaan maken en verkopen. Gianni maakte voorheen alleen wielerkleding wanneer hem dat gevraagd werd, Castelli wilde dat anders gaan aanpakken. Hij besloot om voor complete wielerteams wieleroutfits te gaan maken. Toen is de spreekwoordelijke bal gaan rollen en werd het Castelli wielerkleding een fenomeen in de wielersport. Wil jij Castelli fietskleding voor dames en heren kopen? Dan zit je bij Wieleroutfits.nl op de juiste plek! Bekijk ons aanbod Castelli wielerkleding  en bestel eenvoudig, tegen scherpe prijzen, bij Wieleroufits.nl!

Castelli fietskleding voor dames en heren

De doorbraak van het merk Castelli kwam in 1974. Ze gingen de stof lycra verwerken in de fietsbroeken. Lycra is een rekbare stof wat toen al gebruikt werd in skikleding. Het was een goede zet van Castelli om lycra te verwerken in de fietsbroeken, want in korte tijd stonden allerlei wielrenners in de rij voor de Castelli fietskleding. Castelli was ook de eerste die dames fietskleding ging ontwerpen. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je een ruim aanbod Castelli fietskleding voor dames en heren. De Castelli wielerkleding is van hoogwaardige kwaliteit en gaat daarom lang mee. Schaf jij Castelli fietskleding aan bij Wieleroutfits.nl? Den ben je verzekerd van kwaliteit tegen scherpe prijzen! Wil jij Castelli fietskleding voor dames of heren aanschaffen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk eenvoudig ons assortiment Castelli wielerkleding voor dames en heren. De juiste fietskleding gevonden? Bestel dan eenvoudig via de website en de producten komen jouw kant op!

Ruim aanbod Castelli wielerkleding bij Wieleroutfits.nl

Castelli fietskleding onderscheid zich van de rest doordat de fietskleding van Castelli geschikt is voor alle weersomstandigheden. Daarnaast is Castelli inmiddels een legendarische ontwerper en producten van kwaliteit wielerkleding. Voordat de Castelli fietskleding voor dames of heren wordt verkocht, wordt de fietskleding eerst uitvoerig getest. Wieleroutfits.nl heeft een breed en divers assortiment wielerkleding. Alles wat jij als wielrenner nodig hebt, dat bieden wij aan! Denk aan wielershirtswielerbroeken, sokken en gaat door tot complete wielersets en arm-, knie- en beenwarmers. Een echte fan van Castelli fietskleding? Dan zit je bij Wieleroutfits.nl aan het juiste adres! Castelli wielerkleding toch niet iets voor jou? Geen zorgen, wij bieden nog veel meer merken van uitstekende kwaliteit! Wij verzorgen uitsluitend kwaliteit wielerkleding en bieden onze producten aan tegen scherpe prijzen. Hierdoor betaal jij nooit te veel voor goede fietskleding. Wanneer je een bestelling voor 23.45 uur plaatst, dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Daarbij is de bezorging van jouw bestelling gratis.