Retro wieleroutfits

Retro wieleroutfits

Retro wielerkleding komt tegenwoordig bijna niet meer voor in Nederland. Dat is toch wel een beetje jammer, want die uitstraling van vroeger willen wij zo lang mogelijk behouden. Misschien ben jij ook wel op zoek naar die vintage wielerkleding, dan ben je hier bij Wieleroutfits.nl op het juiste adres. Wij willen de grootste speler in de Benelux worden voor retro fietskleding. Bij ons vind je dan ook een groot assortiment van verschillende retro wieleroutfits. Deze vintage wielerkleding is gebaseerd op de originele retrolook van vroeger, maar gemaakt met de moderne technieken en materialen van nu. De retro wieleroutfits zijn bedrukt met allerlei verschillende reclame uitdrukkingen, zoals die vroeger ook overal op de wieleroutfits stonden. Bekijk snel ons assortiment en bestel de retro wieleroutfit die jij wilt hebben!

Assortiment vintage wielerkleding bij Wieleroutfits.nl

Voor wie die vintage wielerkleding graag weer aantrekt tijdens het fietsen kan hier op Wieleroutfits.nl zeker slagen. Wij bieden een breed assortiment met o.a. shirts, broeken, fietsjackets, wielercaps, fietssokken, handschoenen en accessoires. Door onze ruime assortiment zit er voor iedereen wel een geschikt retro kledingstuk bij! Daarnaast worden er ook complete retro wieleroutfits aangeboden voor de complete retrolook. De meeste vintage wieleroutfits zijn gemaakt met moderne materialen en niet meer van wol, zoals ze dat vroeger deden. Echter wanneer jij graag de echte vintage wielerkleding aan wilt hebben, dus de kleding die nog van wol is gemaakt, dan is dat hier ook mogelijk! Er is een gedeelte in onze webshop met de echte wollen retro wieleroutfits. In dat gedeelte zijn verschillende shirts, fietskledingsets en drie trainingspakken van de teams Peugeot, Molteni en Brooklyn.

Met de vintage wielerkleding van Wieleroutfits.nl beleef je de goede oude tijd weer op de fiets. Of je nu in wollen retro wielerkleding fietst of in de vintage wielerkleding gemaakt van de materialen van nu. Mensen zullen je zeker even nakijken wanneer je voorbij komt rijden.

Bestel eenvoudig bij wieleroutfits.nl

Het assortiment met retro wieleroutfits is vrij groot. Om toch een overzicht te kunnen creëren zijn er categorieën aangemaakt. Op deze manier is het mogelijk om de retro wielerkleding per categorie te bestuderen en te kijken welke producten jij wilt aanschaffen. Zijn de vintage wielerkledingstukken toch wat tegengevallen of toch niet helemaal voor jou? Geen zorgen! Bij Wieleroutfits.nl hebben we ook een groot assortiment met wielerkleding van nu. We hebben alles voor dames en heren. Ben je op zoek naar wielerkleding of zoek je toch mountainbike kleding? Wij hebben de producten grotendeels allemaal op voorraad en kunnen daardoor snel leveren. Bestel je jouw producten op werkdagen voor 23.45 uur? Dan heb je ze de volgende dag al in huis!