Overschoenen

Fietsoverschoenen dames 

Een fietsoverschoen houdt je voeten warm en beschermt je fietsschoenen tegen regen en vuil. Wanneer het regent wil je natuurlijk geen koude en natte voeten krijgen, je trekt dan fietsoverschoenen over je fietsschoenen aan en je voeten zullen warm blijven. Fietsoverschoenen kun je in elk seizoen dragen. In de zomer draag je ze misschien eerder voor de look, want overschoenen maken je fietsoutfit helemaal af. Voor in de koudere maanden, zoals de winter en de herfst, draag je overschoenen omdat je geen koude en natte voeten wilt krijgen. Fietsoverschoenen houden je fietsschoenen netter, er komt bijna geen vuil op en de overschoen is ook nog waterdicht. Wanneer je als fietser veel in de bossen komt, waar ook modder ligt, is een fietsoverschoen de ideale oplossing om je fietsschoenen van kwaliteit te behouden.

Diverse soorten fietsoverschoenen

Overschoenen voor fietsers zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn Lycra Aero overschoenen, deze zijn zeer geschikt voor de aerodynamica en bieden een lichte bescherming bij weersomstandigheden. Er zijn ook thermo winteroverschoenen, zoals de naam al zegt zijn deze overschoenen dikker en geven ze je lekker warme voeten in de winter. Dan zijn er ook nog oversokken, ook wel Begian Booties genoemd. Deze zijn gemaakt van een sterke kunststofvezel en zeer geschikt in het tussenseizoen. Oversokken zorgen voor een mooie look, je kunt ze makkelijk uitwassen en gemakkelijk aan- en uittrekken over je fietsschoenen. Als laatste optie is er nog de regenoverschoen, deze zijn ontwikkeld speciaal voor in de regen. Deze overschoenen zijn dan ook waterdicht en waterafstotend. Fietsoverschoenen kun je gebruiken bij het wielrennen, mountainbiken en bij verschillende races. 

Online al je fietstoebehoren kopen

De fietsoverschoenen van Wieleroutfits.nl zijn er in allerlei kleuren. Fietsoverschoenen maken je wieleroutfit helemaal af en moeten er daarom ook goed bij passen, het aanbod aan fietsoverschoenen is daarom ook erg groot. We bieden dan ook fietsoverschoenen van diverse merken aan, zoals Castelli, VeloToze, GripGrab, SealSkinz en nog veel meer. Om je wieleroutfit nog meer af te maken bieden wij meer dan alleen fietsoverschoenen, we hebben namelijk ook fietshandschoenen. Deze beschermen je handen en polsen tijdens het wielrennen of mountainbiken en zorgen voor extra ondersteuning. Onze fietshandschoenen zijn onderverdeeld in handschoenen voor in de winter en voor in de zomer. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst die meer is dan €35,- betaal je bij ons geen verzendkosten. Plaats je je bestelling ook nog voor 23:45 uur, dan heb je de fietskleding of fietsoverschoenen de volgende dag al in huis.