Lazer

Lazer fietshelmen

Gedreven door expertise en passie, dat is waar Lazer voor staat. Dit zie je dan ook terug in de fietshelmen. Al sinds 1919 is de familie Lazer bezig met het produceren van fietshelmen. Hierdoor hebben zij een ruime ervaring in de fietshelmenbranche en zijn dan ook niet meer weg te denken. Waar in het begin van het merk de helmen leren petten waren gedragen door mannen die de Belgische wegen trotseerden, zijn deze tegenwoordig van hoge kwaliteit. Daarnaast voldoen de helmen aan de hoogste veiligheidsnormen. Daarom ben jij altijd verzekerd van de beste bescherming. Wanneer je kiest voor een helm van Lazer ga je voor een merk die innovatie, kwaliteit en stijl bovenaan zet. Het merk biedt fietshelmen aan voor mannen, vrouwen en kinderen.

Ook gebruikt door de top wielrenners: Lazer

Lazer fietshelmen worden niet alleen gebruikt door de particuliere sporters. De fietshelmen worden ook breed vertegenwoordigd binnen professionele fietsteams. Doordat de helmen zijn voorzien van kenmerken als speciale sluitingen, moderne ventilatiesystemen en een in-mold proces zijn ze naast enorm veilig ook nog eens comfortabel.

Bestel Lazer fietshelmen online bij Wieleroutfits.nl

Ben je van plan om een Lazer fietshelm aan te schaffen? Dit doe je makkelijk online bij Wieleroutfits.nl. Door onze ruime voorraad kunnen wij snel leveren en heb je de lazer fietshelm morgen al in huis. Hier heb je voldoende tijd om te passen of de helm goed past. Je hebt namelijk tot 30 dagen om het product te retourneren.