Fietsbroeken

Fietsbroeken kopen bij Wieleroutfits.nl

Een belangrijk kledingstuk bij het fietsen is de fietsbroek. Een goede fietsbroek, ook wel koersbroek genoemd, voorkomt zadelpijn en zorgt voor comfort op het zadel doormiddel van een zeem. De zeem zorgt ervoor dat je zweet wordt opgenomen. Je billen blijven dus droog tijdens het fietsen. De zeem schuurt niet tegen je benen aan en zo krijg je er dus geen irritaties van. Er zijn twee verschillende fietsbroeken, fietsbroeken met en zonder bretels. Fietsbroeken met bretels worden ook wel bibshort genoemd. De bretels zorgen ervoor dat de broek niet afzakt tijdens lange ritten. Fietsbroeken zijn voorgevormd in de houding dat je voorovergebogen aan het fietsen bent. Om comfortabel te kunnen fietsen zijn fietsbroeken flexibel en rekken mee met de bewegingen die je op de fiets maakt. Verder zijn de meeste fietsbroeken naadloos, zo kan er geen naad losraken of langs je been heen schuren.

Ruim aanbod aan diverse fietsbroeken

Bij fietsbroeken maken we onderscheid in winter- en zomerfietsbroeken. De winterfietsbroeken van Wieleroutfits.nl zijn aan de binnenkant voorzien van een fleecevoering. Deze lange fietsbroekjen zijn uitermate geschikt voor in de herfst en voor in de winter. Fiets je in de lente of in de zomer ook liever met een lange broek, dan kan dat natuurlijk ook. In het assortiment vind je ook lange fietsbroeken voor in de zomer of voor in de lente. Deze broeken hebben geen fleecevoering aan de binnenkant en zijn daardoor iets dunner en minder warm. Wil je toch liever een korte broek of een driekwartbroek aan tijdens het fietsen dan vind je die ook zeker terug in ons assortiment. Veel van onze lange fietsbroeken zijn voorzien van een reflectorstukje bij de enkels, dit voel je niet maar biedt toch extra veiligheid. In de webshop vind je fietsbroeken met en zonder bretels van topkwaliteit die het fietsen een stuk comfortabeler maken.

Wielerkleding met goede kwaliteit online bestellen

Naast lange en korte fietsbroeken bieden wij ook loose fit fietsbroeken aan, deze zijn meer geschikt voor het mountainbiken. De loose fit fietsbroeken zijn ook voorzien van een zeem en dus comfortabel om te dragen.  Voor in de regenachtige maanden verkoopt Wieleroutfits  handige fietsjacks die wind- en waterdicht zijn. Onze wielerkleding is van goede kwaliteit en gaat veel seizoenen mee. Bestel nu snel de beste wielerkleding online en is je bestelling hoger is dan €35,- dan is de verzending gratis.