Onderkleding

Onderkleding voor het fietsen kopen bij Wieleroutfits.nl

Onderkleding dient als basis laag voor je huid. Het transpiratievocht wordt weggetrokken en naar de buitenkant van de onderkleding gebracht. Daar verdampt het vocht of gaat het naar de volgende kleding laag. Om het vocht op de juiste manier weg te laten trekken, is het belangrijk dat onderkleding comfortabel aan sluit op het lichaam. Veel wielrenners zien onderkleding ook wel als zweetkleding. Wanneer je de juiste onderkleding draagt, heb je veel minder last van een bezweet lichaam. Wanneer je de juiste onderkleding draagt in de winter houdt het je lichaamswarmte vast. Wanneer je geen last van een bezweet lichaam wilt hebben is het belangrijk om met het drie lagen systeem te werken. Dat houdt in dat je dus onderkleding draagt, dit is laag 1. Daarover draag je een fietsshirt, laag 2, en daarover een fietsjack of vest wat goed ventilerend is. Via dit systeem wordt je lichaamszweet afgevoerd tussen de verschillende lagen en blijf jij op temperatuur.

Diverse soorten onderkleding voor mannen

In de winter draag je geen onderkleding voor in de zomer en in de zomer draag je geen thermokleding, want dat doe je in de winter. De onderkleding voor in de zomer is een stuk dunner dan thermokleding. Naast de soorten onderkleding bestaat er ook nog compressiekleding, compressiekleding stimuleert de bloedsomloop in zware weersomstandigheden. Het is ontwikkeld om je lichaam te beschermen en het vermindert spierspanning waardoor je uiteindelijk minder snel blessures zult oplopen. Compressiekleding is verkrijgbaar in diverse shirts met lange of korte mouw en in sokken. De verschillende soorten onderkleding vind je in de webshop van Wieleroutfits.nl, we hebben alle categorieën zorgvuldig voor je gesorteerd zodat je makkelijk de juiste producten kunt vinden. Onderkleding komt in diverse soorten en maten voor, de kleuren zijn vaak simpel. Zo zijn shirts en broeken onder andere verkrijgbaar in het zwart of in het wit.

Online fietskleding kopen voor mannen

Onderkleding is tijdens het fietsen erg fijn, het houdt je lichaamstemperatuur op peil en zorgt ervoor dat je niet overmatig aan het zweten bent. Naast de soorten onderkleding die je vindt in onze webshop verkopen wij natuurlijk ook fietskleding. Je vindt bij ons een ruim aanbod aan diverse soorten wielerkleding. Zo vind je bij ons de perfecte fietsbroeken voor lange maar ook korte afstanden en de fijnste wielershirts van diverse topmerken. In ons kledingaanbod vind je merken als Adidas, Craft, Giro en nog veel meer. De fietskleding van Wieleroutfits.nl is zorgvuldig uitgezocht en kwaliteit staat bij ons op nummer 1, bestel dus snel je fietskleding bij ons!