Onderkleding broeken

Fietsboxershorts voor heren | Wieleroutfits.nl

Wanneer je lange stukken fietst is het prettig om een fietsboxer aan te hebben. Een fietsboxer met zeem zorgt voor de nodige comfort en voorkomt irritaties. De fietsboxer is perfect te dragen onder een normale korte of lange broek en geschikt voor recreatief fietsen of mountainbiking. Let op: In verband met de hygiëne is het niet mogelijk om fietsboxers te ruilen of retourneren. 

en erg populaire sport waar veel mensen naar kijken op tv. Wielrennen is een mooie sport die op hoge snelheden wordt gedaan. De kleding is erg belangrijk bij wielrennen omdat je het op hoge snelheden doet. Bescherming en veiligheid is een prioriteit bij deze sport omdat het gevaarlijk kan zijn. Goede kleding is ook vaak comfortabel en daardoor kan je betere prestaties neerzetten. Bij wielrennen heb je vaak wel wat kleding en accessoires nodig, en daarvoor kan je perfect terecht bij Wieleroutfits.nl dat een uitgebreid assortiment heeft aan de beste wielerkleding. Voor korte, maar ook voor lange ritten zijn de fietsboxers perfect die goed functioneren als onderbroek. De fietsboxers zijn perfect geven extra comfort en ondersteuning tijdens het wielrennen of mountainbiken.

Een ruim assortiment aan fietsonderbroeken

Fietsboxers zijn perfect voor wanneer je recreatief of professioneel gaat wielrennen of wanneer je gaat mountainbiken. Bij deze sport beweeg je erg veel en als je dan een lange rit maakt kunnen de binnen broekjes voor irritatie zorgen en hierdoor kunnen je prestaties belemmerd worden. De fietsboxershorts zijn te dragen onder normale korte fietsbroeken maar ook onder lange broeken. Omdat deze sport zo intensief is, is het fijn om ademende kleding te hebben die dan goed lucht naar binnen laat maar dan ook weer vocht wegvoert. In ons assortiment hebben we fietsboxershorts van de beste merken die ervoor zorgen dat jij comfortabel kan fietsen zonder irritaties. De broekjes hebben een goede stretch die goed rekken zodat je elke beweging zonder problemen kan maken. We hebben broekjes die korte pijpen hebben maar ook broekjes die iets langer zijn. Naast deze fietsboxershorts hebben we ook de beste fietsbroeken voor heren die je perfect kan combineren met de sportonderbroeken. De wielerbroeken zijn geschikt voor de winter die je dan goed warm houden en voor in de zomer waarbij ze vocht en warmte goed afvoeren.  

De beste fietsonderbroeken morgen veilig in huis hebben

Erg comfortabele fietsboxershorts die perfect zijn voor de kortere, maar ook langere ritten zijn online te bestellen in onze webshop. Naast de fietsonderbroeken kan je ook complete wieleroutfits bestellen die ervoor zorgen dat je een goede en veilige rit hebt. Als je de bestelling voor 23.45 uur hebt besteld, dan kan je de producten morgen in huis verwachten. Als de bestelling ook boven de €35,- is, dan worden ze gratis verzonden.  Als je vragen hebt kan je een mail sturen naar mail@wieleroutfits.nl of je kan bellen naar onze klantenservice op 020-8208267.