Helmen

Prachtige fietshelmen voor kinderen | Wieleroutfits.nl

Tegenwoordig stappen de meeste mensen zo de fiets op, zonder gebruik te maken van een fietshelm. Veel mensen vinden het dragen van een fietshelm overbodig. De meeste volwassene zullen niet zo snel van zijn of haar fiets vallen, maar ongelukken bij kinderen komen vaker voor. Jonge kinderen hebben nog niet zoveel ervaring en zien de gevaren van het verkeer minder goed. Wanneer een auto een fietser aanrijdt kan dit enorm vervelende gevolgen hebben. Naast een aanrijding kunnen mensen ook onbedoeld hun evenwicht verliezen, spullen door de spaken krijgen of met het stuur iemand anders aanrijden.

Kinderen maken in het verkeer snel onverwachte bewegingen en vergeten soms om goed op te letten. Daarom is het aanschaffen van kinder fietshelm een goed idee, om de veiligheid van een kind te garanderen. Met de leuke kwalitatieve kinder fietshelmen zal ieder kind veilig op het fietspad of de weg fietsen. Naast kinder fietshelmen bieden wij ook vele andere soorten fietshelmen aan. Voorkom schade en schaf de leuke fietshelmen eenvoudig online aan.

 

Breed en ruim kinder fietshelmen assortiment

De kinder fietshelmen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De modellen zijn afgestemd op de leeftijd van kinderen. Ons kinder fietshelmen assortiment bestaat uit leuke, kleurige kinder fietshelmen. Voor jongens zijn er stoere kinder fietshelmen en voor meisjes zijn er, fietshelmen met leuke prints. De kinder fietshelmen dienen aangeschaft te worden wanneer een kind voor het eerst gaat fietsen. In het begin vallen kinderen vaker van de fiets en kunnen de kinder fietshelmen dan schade aan het hoofd te voorkomen.

De kinder fietshelmen van Wieleroutfits.nl zijn gemaakt van topkwaliteit waardoor de kinder fietshelmen extra lang mee zullen gaan. De kinder fietshelmen zijn eenvoudig verstelbaar door het gebruik van koorden. De koorden zijn makkelijk dicht te maken door een klik sluiting onder de kin. De kinder fietshelmen bevatten minimaal 15 ventilatiegaten waardoor het hoofd goed geventileerd wordt.

 

Voordelig online bestellen

De kinder fietshelmen zijn eenvoudig online te bestellen, tegen een scherpe prijs. De kinder fietshelmen die verkocht worden zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Bij bestellingen boven de €35, - worden er geen verzendkosten berekend. Producten die voor 23.45 uur besteld worden, zijn morgen al in huis.

Voor vragen of adviezen over ons assortiment, kan er altijd contact met ons worden opgenomen op het volgende e-mailadres: mail@wieleroutfits.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 10.00 uur en 17.00 uur van maandag tot en met vrijdag.