Warmers

Arm- en beenwarmers dames

Wanneer je een fietser bent die in allerlei soorten weersomstandigheden gaat fietsen, zijn arm- en beenwarmers de juiste oplossing. Wanneer je ’s ochtends vroeg vertrekt en het later op de dag warmer wordt, kun je altijd nog een van de arm- of beenstukken uittrekken. Wanneer je een fietsoutfit draagt die bestaat uit een lange fietsbroek en een shirt met lange mouwen, kun je die niet uittrekken en heb je het de gehele fietstocht warm. Veel wielrenners denken dat het te koud is om met een korte fietsbroek en beenwarmers te gaan fietsen, maar niets is minder waar. Je bent een stuk flexibeler en wanneer het weer beter wordt of dat jij door inspanning het warm krijgt, kun je de beenwarmers nog uittrekken en zo verder genieten van je fietstocht.

Een ruim aanbod aan fietskleding van topkwaliteit

Wanneer je in de bergen gaat fietsen, kun je wanneer je aan het klimmen bent je armstukken afstropen voor een beetje frisse lucht. Wanneer je dan de daling gaat maken kun je ze snel en eenvoudig weer omhoog stropen zodat je armen en spieren beschermd zijn tegen de koude wind. Dit kan zo snel omdat de arm- en beenwarmers voorzien zijn van een siliconen rand, deze zorgt ervoor dat de been- en armwarmers niet afzakken. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je een ruim aanbod aan arm- en beenstukken. De armstukken verkopen wij in een uniseks maat, dat betekent dat de armstukken van Wieleroutfits.nl voor zowel mannen als vrouwen zijn. De beenstukken zijn wel onderverdeeld voor mannen en vrouwen en dus ook in diverse maten verkrijgbaar.

Je complete fietsoutfit eenvoudig online bestellen

De armwarmers en beenwarmers uit de collectie van Wieleroutfits.nl zijn niet alleen in het zwart verkrijgbaar, maar in veel meer kleuren en met diverse patronen. Zo zijn onze arm- en beenwarmers ook in een retrostijl te vinden. Arm- en beenwarmers zijn vergeleken met andere fietskledingstukken lang niet zo duur, je hoeft voor de kwaliteit van arm- en beenstukken niet de duurste te hebben. Naast de verschillende uitvoeringen van de armstukken en beenstukken vind je in onze webshop ook bijpassende fietskleding. We bieden voor zowel mannen, vrouwen en kinderen fiets- en wielerkleding aan. Je vindt hier fietsshirts, broeken, helmen, brillen en nog veel meer voor de beste fiets uitrusting. Als je vragen hebt over een bepaald merk of hoe de status van je bestelling is, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.