Helmmutsen en overig

 KINDER Helmmutsen

Tijdens het fietsen is het niet alleen belangrijk om het hoofd van je kind te beschermen tegen valpartijen, door middel van een helm, maar ook om het hoofd te beschermen tegen de kou en wind, met een helmmuts. Gedurende stevige inspanning verlaat de meeste warmte immers via het hoofd. Wij adviseren wielrenners en mountainbikers om bij het fietsen onder de 10 graden een helmmuts te dragen die ervoor zorgt dat de warmte gecontroleerd het lichaam verlaat. Weersomstandigheden kunnen sterk verschillen, het is belangrijk om jouw kind daar goed op voor te bereiden. Bij Wieleroutfits.nl hebben wij hoofdbescherming voor je klaar staan, evenals fietshandschoenen en fietssokken om de warmte goed vast te kunnen houden. 

GRIPGRAB HELMMUTS VOOR KIDS

GripGrab staat bekend om hun fietsaccessoires en dat is niet voor niks! GripGrab maakt gebruik van warme en kwalitatief hoogstaande materialen om er voor te zorgen dat jij comfortabel door kunt blijven fietsen. De muts biedt bescherming voor de oren en het voorhoofd en past perfect onder een fietshelm. De Thermal Skull is ideaal voor het fietsen, hardlopen en andere activiteiten in koude weersomstandigheden. De muts heeft daarnaast een uitstekend ademend vermogen. 

Helmmutsen VOOR KINDEREN BIJ wieleroutfits.nl

In onze webshop kun je hoofdbescherming en andere fietsaccessoires voor kinderen terug vinden. Heb je een keuze kunnen maken? Bestel dan eenvoudig de nieuwe helmmuts, fietshandschoenen of fietssokken op de website. Voor 23:45 uur besteld, betekent de volgende dag al in huis. Daarnaast verzenden wij bestellingen vanaf €35,- gratis door heel Nederland! Bij ons ben je dus niet alleen verzekerd van de beste prijzen, maar ook van een uiterst snelle levering!