opc_loader

CONTACT 
 

Telefoon          :  020-8208267

Email               : mail@wieleroutfits.nl

            


Adres
 

Wieleroutfits
Hoger einde Zuid 13

1191AG Ouderkerk aan de Amstel
Nederland


Wieleroutfits is bereikbaar via e-mail of telefoon op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur.  

Het is niet mogelijk om ons te bezoeken op bovenstaand adres, het adres is enkel een afleveradres voor leveranciers.


U vraagt zich af wat de status van de bestelling is? Of wilt u iets veranderen aan een bestelling die u geplaatst heeft? U kunt eventueel uw bestelling bekijken en aanpassen door uw account te bezoeken. Uiteraard kunt u ook persoonlijk contact opnemen met onze klantenservice voor een eerlijk en goed advies via telefoon of mail. Graag willen we van elke fietser beginnend of gevordend een tevreden klant maken.  

Als u via het zelfservice gedeelte geen antwoord op uw vraag heeft, dan kunt u uw vraag stellen aan onze klantenservice. Maak daarvoor gebruik van dit contactformulier of stuur een email naar mail@wieleroutfits.nl. Ook met betrekking tot uw vragen over producten en wielerkleding geven we u graag persoonlijk advies.


Nog geen antwoord ontvangen?

Mocht u het contactformulier hebben gebruikt en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan is het mogelijk dat uw internet provider of uw e-mail programma e-mail blokkeert van Wieleroutfits.nl. Mocht dit het geval zijn, raadpleeg dan de helpfunctie van uw e-mail programma om te zien hoe u de instelling verwijdert welke zorgt voor blokkade van e-mail. Wanneer u weer in staat bent om e-mail te ontvangen, neem alsnog contact met ons op door het contactformulier te gebruiken.


Wieleroutfits
Hoger einde Zuid 13
1191AG Ouderkerk aan de Amstel
Nederland
020-8208267
mail@wieleroutfits.nl
IBAN: NL80 INGB 0007 1272 07
BIC: INGBNL2A
KvK: 53830296
Btw: NL851035206B.01

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien
  • Nederlands
  • English