Betaalmethodes

Bij de webshops van 4TheCompagnie BV kun je op de volgende wijzen afrekenen:

1) Via Ideal, Visa, Mastercard, Bancontact, Belfius, KBC, ING homepay of Sofortbanking. Wanneer je voor deze betaalmethode kiest, word je doorgestuurd naar Multisafepay. Dit is onze online kassa. Je selecteert hier de gewenste betaalwijze en wordt dan door deze website door het betaalproces geleid. Deze betaalmethode verloopt snel en simpel. Wij kunnen je bestelling dan ook snel versturen.

2) Vooruit betalen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestigingse-mail met daarin onze betaalgegevens en een orderoverzicht. Wij verzoeken je om de betaling conform de betaalgegevens te voldoen. Nadat wij de betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling verstuurd.

3) Klarna factuur. Kies je voor Klarna, dan ontvang je je bestelling thuis voordat je hebt betaald. Klarna stuurt je een factuur toe per e-mail, die je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling dient te voldoen. Let op: Klarna stuurt je één herinnerings email indien je de betaling nog niet hebt voldaan. Voldoe je de betaling dan nog niet, dan berekent Klarna direct 13,50 euro herinneringskosten!

4) Paypal. Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld overmaken en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door webwinkels geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites. Klik hier om meer over PayPal te lezen.

5) Betalen met de webshop giftcard of VVV cadeaubon is ook mogelijk in onze webshop. Indien je voor deze betaalwijze kiest dan wordt je ook doorgestuurd naar onze online kassa Multisafepay. Vul hie de benodigde informatie in aangaande de gebruikte bon en reken het eventuele restantbedrag af met een andere betaalwijze. Je kunt per bestelling maximaal voor 50 euro aan cadeaubonwaarde gebruiken. De reden hiervoor is dat volgens de Europese anti-witwas regels hogere bedragen per bestelling niet zijn toegestaan.