Wielershirts korte mouw

Wielershirts voor kinderen

Een wielershirt is een kledingstuk dat speciaal bestemd is voor een wielrenner. Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar. Het is maar net wat kinderen fijn vindt om te dragen. Een wielershirt is eigenlijk gewoon een T-shirt, maar er zijn ook andere varianten. Zo zijn er ook wielershirts met lange mouwen voor kinderen, dit is om de kou te voorkomen bij lage temperaturen. Vaak hebben wielershirt van die typische zakken aan de achterkant, meestal zitten er wel drie zakken op. De zakken zijn bedoeld om er voedsel, water en andere benodigdheden in te plaatsen, zo hebben kinderen altijd alles op zak. De zakken zijn best wel diep, zo’n 30 cm. De plek op de achterkant is gekozen om windweerstand tegen te gaan, ook is er dan meer ruimte beschikbaar aan de voorkant voor de benen. De spullen die je meeneemt belemmeren dan niet het fietsen. Het wielershirt van een wielrenner is relatief lang om zijn rug dan nog te bedekken als hij gebogen op de fiets zit.

Breed en ruim assortiment voor kinderwielershirts

Bij Wieleroutfits.nl hebben wij een breed en ruim assortiment voor kinderwielershirts. Voor kinderen zit er altijd wel wat leuks bij. Wij bieden veel verschillende merken aan die kwaliteit leveren. Zo varieert het aanbod van kindershirts met lange en korte mouwen. De wielershirts voor kinderen zijn van hoogwaardig synthetisch-elastische vezels gemaakt. Hierdoor ademt het wielershirt en zorgt het voor genoeg warmte. De kleding is nauwsluitend waardoor de luchtweerstand flink verminder wordt. Zo verliest het kind dat wielrent nooit meer extra tijd tijdens het harde fietsen. De wielershirtscollectie van Wieleroutfits.nl is altijd voordelig geprijsd, hoge kwaliteit voor een lage prijs. Het is echt van groot belang om meerdere wielershirts te hebben voor kinderen die wielrennen. Door wielershirts te dragen fietsen kinderen sneller met minder weerstand en zit het kind lekkerder in zijn/haar vel tijdens het fietsen. Naast een wielershirt zijn er ook wielrennersbroeken. Voor lange afstanden fietsen zijn wielrennersbroeken ook erg handig voor kinderen. De wielrennersbroeken bevatten en zachte zoom, dit is een stuk schuim wat rond het kruis zit voor extra bescherming en comfort. Kinderen zullen daarom dus altijd veilig wielrennen op de weg.

Geweldige service bij Wieleroutfits.nl

Bij Wieleroutfits.nl vind je altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Met het brede en ruime assortiment van kinderwielershirts is er altijd wel iets wat bij ze past. Op onze site zijn leuke complete wieleroutfits die meegaan met de tijd. Met ons aanbod fiets je altijd in stijl. Wij bieden een geweldige service aan voor alle klanten, vanaf €35,- is er gratis verzending. Zo hoef je geen zorgen meer te maken voor extra kosten. Voor 23.45 uur besteld is de volgende dag in huis, met deze snelle levering kunnen de kinderen gelijk genieten van de fietskleding. Heb je vragen of advies nodig? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. De behoeftes vervullen van onze klanten zijn erg belangrijk!