Mountainbike Sokken

Ventilerende sokken voor tijdens het mountainbiken

Wielersport bestaat al aardig lang en er zijn steeds nieuwe takken bij gekomen. Zo heb je mountainbiken dat op ruw terrein wordt gedaan en vaak dan ook op hoge snelheden. Het valt onder de categorie duursport en het is zo populair dat ze er in 1996 een olympische sport van hebben gemaakt. Kleding is bij de wielersport erg belangrijk omdat bij de meeste takken van de wielersport het draait om de tijd. Om hierbij goed te presteren is het beter om comfortabele kleding te dragen zodat je je kan focussen op het fietsen. Mountainbiken wordt vooral op onverharde wegen gedaan dus is de kans op een val of ongeluk groter en daarom moet de kleding ook goede bescherming geven. Niet alleen comfortabele kleding, maar ook goede accessoires zijn van belang. Zo zijn mountainbike sokken niet te missen. Deze sokken zorgen ervoor dat je mountainbike schoenen goed en comfortabel zitten.

Comfortabele MTB fietssokken voor dames en heren

In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je verschillende sokken die geschikt zijn voor mannen en vrouwen. De MTB sokken geven goede ondersteuning aan de voeten en door de door de elastische stof is het makkelijker om te bewegen. Sokken kunnen erg irritant zitten en daarom zijn de sokken uit ons assortiment elastisch en voeren ze vocht goed af. Het weer kan ook wel een keer tegenvallen en een aantal sokken hebben een barrière dat water buiten houdt. Om dit te voorkomen kan je natuurlijk ook de overschoenen bestellen die je voeten droog, warm en schoon houden. Deze zijn makkelijk te plaatsen over de fietsschoenen en ze zijn zo ontworpen dat je je schoenen alsnog kan bevestigen aan de fietspedalen. Zo ben je goed voorbereid op de ruigere weersomstandigheden en is het comfortabeler voor wanneer je op de fiets stapt terwijl het regent.

Lekker warme MTB sokken snel in huis hebben

De MTB sokken kun je eenvoudig online bestellen in de webshop van Wieleroutfits.nl. Er zijn diverse mountainbike sokken die allemaal extra comfort en daarnaast ook warmte geven aan je voeten. Naast de MTB sokken vind je bij ons ook nog andere mountainbikekleding. Van MTB fietsbroeken tot MTB fietsjacks, je vindt het hier allemaal. Omdat je zo veel verschillende kledingstukken hebt voor het mountainbiken, kan het lastig zijn om te bepalen welke kleding je moet halen. Hiervoor kan je contact opnemen met onze klantenservice door de contactpagina te bezoeken en te bellen, mailen of je kan het contactformulier invullen die wij zo snel mogelijk zouden beantwoorden. Als de bestelling voor 23.45 uur wordt geplaatst, dan heb je de producten de volgende dag in huis.