Fietssloten

Fietssloten

Een fietser verliest zijn racefiets of mountainbike over het algemeen niet graag uit het oog. Maar soms lonkt die appeltaart op het zonnige terras nu eenmaal zo erg dat er een uitzondering wordt gemaakt. In dat geval kun je bij Wieleroutfits.nl terecht voor een betrouwbaar en scherp geprijsd fietsslot. De fietssloten uit ons assortiment zijn gemaakt van een extra sterke staalkabel en beschikken over een sleutelslot of een cijferslot die instelbaar is met verschillende cijfercombinaties. Deze fietssloten kunnen voor iedere soort fiets gebruikt worden, dus niet alleen voor een mountainbike of racefiets, maar ook voor jouw gewone fiets. Onze fietssloten beschikken over uitstekende kwaliteit materialen die de sloten erg sterk en betrouwbaar maken. De fietssloten zullen dan ook lang mee gaan en je kunt jouw fiets veilig stallen, zonder deze constant in de gaten te moeten houden.

DIVERSE FIETSSLOTEN VAN UITSTEKENDE KWALITEIT

Ben je op zoek naar een goed fietsslot? Bij Wieleroutfits.nl vind je een uitgebreid aanbod met diverse fietssloten van topkwaliteit. Er zijn verschillende soorten fietssloten te vinden in onze webshop die allemaal hetzelfde doel hebben, jouw fiets beschermen tegen diefstal. Je kunt kiezen voor een kettingslot, deze zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een rood fietsslot, een blauwe of gewoon een standaard zwart fietskettingslot. We hebben ook diverse beugelsloten in ons assortiment. Het ene slot is in combinatie met een sleuteltje, terwijl de andere voorzien is van een codeslot. Met een codeslot kun je nooit een sleuteltje kwijtraken, maar je moet natuurlijk wel de code goed onthouden. Al deze sloten verschillen van elkaar in design, maar de kwaliteit is bij alle fietssloten hetzelfde. Wij kunnen je verzekeren van de voordeligste prijs en van hoogstaande kwaliteit.

SNELLE LEVERING VAN DIVERSE FIETSACCESSOIRES

Wieleroutfits.nl is de online webshop voor diverse fietsaccessoires. Naast een ruim assortiment fietskleding hebben we ook diverse accessoires en onderhoudsartikelen voor je racefiets, mountainbike of gewone stadsfiets. Een gewone fiets is vaak in het bezit van een vast slot, dit geldt niet voor mountainbikes en racefietsen. Wil je tussen de fietsrit door even ergens op het terras zitten of de fiets ergens neerzetten, dan is het verstandig om een slot te gebruiken. De fietssloten uit ons assortiment voldoen aan verschillende eisen en verkleinen de kans op diefstal aanzienlijk. Naast fietssloten kun je bij ons ook terecht voor fietspompen, Fietsverlichting en nog veel meer handige accessoires voor je fiets, mountainbike of wielrenfiets. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment en bestel eenvoudig online, de door jou bestelde producten worden dan zo snel mogelijk bij je thuis geleverd.