Fietspompen

Fietspompen

Wieleroutfits heeft een groot aanbod fietspompen en altijd voordelig geprijsd.

Fietspompen kopen op Wieleroutfits.nl

Het is belangrijk om een fiets goed te onderhouden. Eén van de belangrijkste onderdelen van een fiets zijn de banden. Om goed te kunnen fietsen is het oppompen van de banden noodzakelijk. Een goede fietspomp mag dan ook zeker niet ontbreken in jouw schuur. Elke band van een fiets moet eens in de zoveel tijd worden opgepompt. Het is erg handig om zelf een fietspomp in huis te hebben om zelf de fietsbanden op te pompen. Een voetpomp is een lichte pomp om fietsbanden mee om te pompen en het neemt weinig ruimte in beslag. In de webshop van Wieleroutfits.nl worden fietspompen verkocht die weinig ruimte in beslag nemen en die gemakkelijk de fietsbanden oppompen. Je hoeft voortaan niet meer naar de fietsenmaker om je fietsbanden op te pompen, want je kan het nu gemakkelijk zelf doen.

Ruim aanbod aan fietspompen

In onze webshop vind je een ruim aanbod aan fietspompen. De fietspompen in onze webshop zijn van het merk SKS-Germany. SKS-Germany is een fabrikant van fietsaccessoires waaronder de fietspompen die in onze webshop worden verkocht. De fietspompen in onze webshop zijn gemaakt van verschillende soorten materiaal. Zo zijn er fietspompen gemaakt het materiaal staal-hout maar ook van staal en kunststof. Ook vind je in onze webshop slangen voor de fietspompen. De slangen kunnen gemakkelijk worden bevestigd aan de fietspomp. De fietspompen in onze webshop verschillen van prijs. Zo kun je altijd al een fietspomp bestellen vanaf €29,99 maar ook voor €64,99. Ook verschillen de fietspompen in kleuren. Je kunt kiezen voor een fietspomp met een felle kleur of een neutrale kleur. Ben je op zoek naar een fietspomp die je mee kunt nemen tijdens het fietsen? Neem dan een kijkje op de pagina van minipompen. Deze minipompen kun je makkelijk bevestigen aan de fiets en meenemen tijdens het fietsen.

Fietspompen en andere fietsaccessoires bestellen op Wieleroutfits.nl

De fietspompen zijn gemakkelijk in onze webshop te bestellen. Als je op werkdagen voor 23:45 uur besteld, ontvang je de bestelling de volgende dag al in huis. Bij een bestelling vanaf €35,- betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Is het bedrag van jouw bestelling lager dan €35,-? Dan betaal je slechts €4,95 voor de verzendkosten. Naast fietspompen vind je in onze webshop een groot aanbod aan fietsaccessoires en fietskleding. Ben je op zoek naar fietskleding voor dames, heren of kids? Dan ben je bij ons aan het goede adres. In onze webshop vind je complete wieleroutfits voor alle personen. Voor extra bescherming tijdens het fietsen kun je in onze webshop ook fietshelmen kopen. Bestel in onze webshop alles wat je nodig hebt voor het fietsen en geniet van de topkwaliteit producten!