Minipompen

NO Products Found

Mini pomp bestellen op Wieleroutfits.nl

Fietsen, we doen het tegenwoordig bijna allemaal dagelijks. Voor de een is fietsen ontspanning, de ander beoefent het als sport. In beide gevallen wil je je liever nergens druk om maken. Toch bestaat er altijd een kans op een lekker band. Niet is zo vervelend wanneer je dan geen fietspomp bij je hebt. Daarom is het altijd handig om een fietspomp mee te nemen tijdens een fietstocht. Nu is het meenemen van een grote fietspomp niet altijd even handig. Voor onderweg is een mini fietspomp enorm handig. In de webshop van Wieleroutfits.nl vind je een ruim aanbod aan mini fietspompen die je kan meenemen tijdens je fietstocht. 

Ruim aanbod aan mini pompen voor de fiets

In onze webshop vind je een ruim aanbod aan mini pompen. De mini pompen zijn gemakkelijk mee te nemen tijdens je fietstocht. De mini pompen zijn licht en zijn gemakkelijk te bevestigen aan de fiets. Met de pomphaakjes kan je de minipomp gemakkelijk aan de bagagedragers vastklemmen. De mini fietspompen in onze webshop zijn het van het merk SKS-Germany. Dit merk staat bekend om de fietsaccessoires. De mini pompen in onze webshop zijn gemaakt van verschillende materialen. De ene mini pomp is gemaakt van het materiaal aluminium en de andere pomp van het materiaal kunststof. Ook hebben de mini pompen in onze webshop elk een ander gewicht. Sommige fietspompen zijn wat zwaarder in gewicht, maar alle fietspompen zijn licht genoeg om mee te nemen tijdens het fietsen. De mini pompen in onze webshop zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Je kunt een fietspomp bestellen van €5,99 maar ook van €59,99. Voor iedere fiets is een geschikte mini pomp te vinden in onze webshop.

Online fietsaccessoires bestellen voor scherpe prijzen

De mini pompen kun je gemakkelijk in onze webshop bestellen. Je betaalt geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €35,-, daaronder betaal je maar €4,95 aan verzendkosten. In onze webshop kan je veilig betalen via verschillende betaalmogelijkheden. Je kan betalen via iDeal, Visa, AfterPay, MasterCard en PayPal. Naast mini pompen vind je in onze webshop een groot aanbod aan fietsaccessoires. Voor dames, heren en kinderen verkopen wij fietskleding van topkwaliteit en voor scherpe prijzen. Ook ben je bij ons aan het goede adres als je op zoek bent naar fietsbanden, spatborden, fietstassen en fietsgereedschap. Bestel op werkdagen voor 23:45 uur producten in onze webshop en je ontvangt de bestelling de volgende werkdag al in huis. Bestel de beste fietskleding en fietsaccessoires op Wieleroutfits.nl!