Fietshandschoenen

Fietshandschoenen voor dames 

Fietshandschoenen beschermen niet alleen je handen bij een val, het zorgt er ook voor dat je in de winter met warme handen kunt fietsen en in de zomer meer grip op je stuur hebt. Er zijn twee soorten fietshandschoenen, namelijk winter fietshandschoenen en zomer fietshandschoenen. De fietshandschoenen voor in de zomer zijn meestal vingerloos, ze bedekken de vingers dus niet. De fietshandschoenen voor in de winter hebben dat natuurlijk wel. Ze zijn ook een stukje langer, het uiteinde van de handschoen gaat nog een stukje over je pols. Tegenwoordig wordt bij het maken van winter fietshandschoenen rekening gehouden met het feit dat steeds meer mensen een smartphone hebben. De vingertoppen worden voorzien van een speciale touchscreen laag waardoor je je telefoon gewoon kunt bedienen zonder je handschoenen uit te hoeven doen. Wel zo handig en het voorkomt koude handen tijdens een tussenstop.

Goede kwaliteit dames fietshandschoenen kopen

Wanneer je fietshandschoenen draagt denk je misschien dat je belemmerd wordt bij het remmen en schakelen, dat is niet waar. De fietshandschoenen van Wieleroutfits.nl geven je voldoende bewegingsruimte om te kunnen remmen en schakelen. Laat deze gedachte je dus niet tegenhouden om fietshandschoenen aan te schaffen en aan te trekken want ze beschermen je handen ook bij valpartijen. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan dames fietshandschoenen voor zowel in de winter als in de zomer. De handschoenen die wij aanbieden hebben een goede kwaliteit en gaan erg lang mee. De handschoenen zijn in diverse kleuren en patronen verkrijgbaar en matchen bij elke fietsoutfit. De handschoenen zijn ook verkrijgbaar in de standaardkleuren zwart, wit en grijs. Zwarte handschoenen worden natuurlijk minder snel vies in de winter dan alle andere kleuren.

Online de leukste en beste wielerkleding bestellen

Naast dat fietshandschoenen er erg leuk uit kunnen zien, beschermen ze je handen en polsen tijdens het wielrennen, mountainbiken of tijdens een lange fietstocht. In de handschoenen zit een schokabsorberende vulling die je handen beschermen tegen het trillen van het stuur. Om je fietsoutfit helemaal af te maken bestel je natuurlijk in de webshop van Wieleroutfits.nl je hele outfit in één keer. We bieden namelijk complete wieleroutfits voor dames aan. Deze outfits kun je samen combineren met de fietshandschoenen voor dames en de diverse fietsschoenen voor dames uit ons assortiment. Zit je maat er niet meer tussen en wil je toch graag dat ene product hebben? Niet getreurd, neem dan even contact met ons op en wie weet is jouw maat binnenkort weer leverbaar.