Onderkleding zomer

Fietsonderkleding voor de zomer

Fietsonderkleding voor de zomer heeft als belangrijkste eigenschap om vocht op te nemen en snel te transporteren. Een goed ondershirt zorgt ervoor dat je lichaam zo droog mogelijk blijft en zorgt daardoor voor extra comfort en verbeterde prestaties.

Fietsonderkleding voor de warmere dagen | Wieleroutfits.nl

Veel sporters verkijken zich op de vele voordelen die fietsonderkleding kan hebben tijdens de warmere dagen zoals in de zomer. Vooraf word namelijk gedacht dat de fietsonderkleding ongeveer hetzelfde effect heeft als thermokleding, wat je natuurlijk niet kunt gebruiken. Maar bij Wieleroutfits.nl kun je fietsonderkleding krijgen die juist zijn gemaakt om het fietsen in de zomer comfortabeler te maken. De onderkleding zorgt er tijdens het fietsen namelijk voor dat het zweet dat vrijkomt wordt opgenomen in het shirt en getransporteerd wordt, waardoor je tijdens het fietsen minder last hebt van zweet. Zoals elke sporter namelijk zal beamen is het erg fijn als je ongestoord kunt door fietsen zonder je te ergeren aan warmte die je hebt. Zowel de zweetshirts zonder mouwen als met mouwen zijn erg dun waardoor je geeneens zult merken dat je er een aan hebt. Het verschil in prijs is terug te zien op het vocht opzuigende vermogen van een zweetshirt en -hemd. Het lichaam blijft hierdoor droog waardoor je zult merken dat de prestaties vooruitgaan.

Veel varianten fietsonderkleding voor heren

In de collectie kun je precies het zweethemd of zweetshirt vinden die aan al jouw eisen voldoet. Het assortiment fietsonderkleding is niet alleen geselecteerd op kwaliteit maar ook op prijs waardoor er voor elk budget wat te krijgen is. Hierdoor kan elke sporter genieten van de vele voordelen die de zweetshirts en -hemden met zich mee brengen. Het verschil in designs is ook erg groot. Zo hebben wij zweetshirts en hemden die een basic look hebben, denk hierbij aan een zwarte, grijze maar ook witte kleur. Daarnaast zijn er ook designs waar de kleuren ervan af spatten, zoals sommige zweethemden en shirts van Castelli en Craft die erg opvallen. Ook hebben wij zweethemden voor heren die afkomstig zijn van ons eigen merk 21Virages, hier zijn we dan ook zeer trots op omdat de zweethemden zijn gemaakt van goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. De hemden nemen transpiratievocht gemakkelijk op waardoor je lichaam droog blijft. Hierdoor kun je je helemaal focussen op de rit zonder je te hoeven ergeren aan de overtollige warmt.

Goedkope fietskleding snel bij je thuis geleverd

Het ruime aanbod fietskleding voor de lage prijzen vind je hier in de webshop. Naast de zweethemden en zweetshirts bieden wij veel meer fietskleding aan die jouw prestaties kunnen verbeteren. Zo kun je met onze goedkope thermo onderkleding ’s winters doortrainen waardoor je conditie op peil blijft en je geen last hebt van een interval. Het bijkomende voordeel is dat de thermo onderkleding niet alleen gebruikt kan worden onder fietskleding maar ook onder normale kleding waardoor de thermokleding multifunctioneel is. Wieleroutfits.nl streeft ernaar om de kleding snel bij je thuis af te leveren waardoor je direct kunt genieten van de optimale comfort die de fietskleding met zich meebrengt. Voor meer vragen of informatie kun je ons altijd mailen of bereiken via de telefoon tussen 10.00 uur en 17.00 uur op werkdagen.

De meeste fabrikanten van sportkleding maken gebruik van het 2 of 3 lagen systeem. De juiste sportonderkleding is daarbij van groot belang. In de zomer is het van belang om je lichaam te beschermen tegen afkoeling door transpiratievocht. Een goed ondershirt zorgt ervoor dat het transpiratievocht goed wordt opgenomen in de vezels waardoor je lichaam droog blijft. Het vochtopzuigend vermogen van je ondershirt is dus van groot belang. Dit verschilt per shirt en is afhankelijk van het materiaal en de vezel waar het shirt van is gemaakt. Meryl Skinlife materiaal scoort daarbij aanzienlijk beter dan de andere materialen.