Wielerbroeken driekwart (3/4)

Een 3/4 fietsbroek voor heren | Wieleroutfits.nl

Wanneer het te warm is voor een lange fietsbroek en eigenlijk nog te koud voor een korte fietsbroek, dan kies je de middenweg namelijk de driekwart fietsbroek. Deze broek houd je knieën goed op temperatuur en maakt de kans op een blessure dus kleiner. Een driekwart fietsbroek kun je krijgen met en zonder bretels, de bretels zorgen ervoor dat de broek niet afzakt en op zijn plek blijft zitten. Een driekwart fietsbroek met bretels noemen we ook wel een bibknicker. Een 3/4 fietsbroek kun je met en zonder zeem krijgen. Een zeem is een zachte stof aan de binnenkant en zorgt ervoor dat zadelpijn en irritatie tegen worden gegaan en dat je comfortabel op de fiets zit.

Ruime keuze aan bibknickers voor heren

Driekwart fietsbroeken zijn vrij nieuw op de markt voor fietskleding, daarom heeft ook lang niet elk merk ze al in het assortiment zitten. De driekwart fietsbroeken die Wieleroutfits.nl aanbiedt zijn van de merken Castelli, , Sportful, Atlas, 21Virages, Endura en Rogelli. Bijna alle driekwart broeken die wij aanbieden zijn bibknickers, enkele broeken zijn normale fietsbroeken zonder bretels. Omdat drie kwart broeken vrij nieuw zijn, komen ze nog niet in allerlei kleuren en prints voor. Eigenlijk zijn alle driekwart fietsbroeken in het zwart of grijs en verkrijgbaar in hele kleine en extra grote maten. De kleinste maat die wij aanbieden voor heren is XS en de grootste maat is 3XL. Niet alle broeken zijn in deze maten verkrijgbaar, dus kijk goed. Wanneer je twijfelt welke maat je nodig hebt kun je altijd kijken in de maattabel.

Online de leukste fietskleding bestellen

Een driekwart fietsbroek draag je dus wanneer het te koud is voor een korte fietsbroek en te warm is voor een lange fietsbroek. Een driekwart fietsbroek is dus ideaal in het tussenseizoen en mag dus echt niet ontbreken in je fietskledingcollectie. Je koopt deze 3/4 fietsbroeken gemakkelijk en snel bij ons in de webshop. Twijfel je over welke je maat zou moeten kopen, koop dan de grotere maat. Zo kan de fietskleding nooit te klein uitvallen. Naast onze 3/4 fietsbroeken hebben wij ook lange en korte fietsbroeken en natuurlijke bijpassende wielershirts. Voor de retro liefhebbers hebben wij ook een ruim assortiment aan retrofietskleding. Ook voor alle accessoires ben je bij Wieleroutfits.nl aan het juiste adres, je vindt bij ons helmen, fietsbellen, fietspompen, mini gereedschap en nog veel meer. Bestel je voor 23.45 uur ’s avonds dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.