Wielerhelmen mountainbike

MTB fietshelmen voor dames

Mountainbike helmen voor dames bij Wieleroutfits! Voor de vrouwelijke mountainbiker heeft Wieleroutfits MTB helmen. Een helm is zeer belangrijk voor elke fietser. Alle helmen van wieleroutfits zijn veilig, ongeacht de prijs. Over het algemeen zijn er op het gebied van veiligheid nauwelijks verschillen te meten in de prijs. Een duurdere MTB helm en fietshelm heeft vaak extra aluminium en carbon, waardoor er minder schuim gebruikt hoeft te worden. Dit maakte de MTB helm lichter dan de goedkopere budget helmen.

MTB fietshelmen voor dames online kopen

Mountainbiken is een populaire sport, je moet er allerlei verschillende dingen voor aanschaffen. Allerlei kledingstukken en verschillende soorten accessoires die het fietsen wat makkelijker moeten maken. Maar wat misschien nog wel het meest belangrijke is zijn de beschermende kledingstukken, zoals de fietshelm. De MTB fietshelm is een echt must have en zeker niet te missen bij het mountainbiken. Als je gaat mountainbiken in de bossen en andere omgevingen kunnen er onverwachte dingen op je pad komen, zoals boomstronken, wortels, een scherpe bocht. Mocht je vallen, dan is je hoofd in ieder geval meer beschermd dan wanneer je geen helm draagt. Wij van Wieleroutfits.nl hebben een groot assortiment aan MTB fietshelmen voor dames. Er zit zeker een mooie MTB helm voor je bij die je outfit afmaakt en je hoofd goed beschermen.

Ruim aanbod aan mountainbike fietshelmen voor dames

Voor de vrouwelijke mountainbikers hebben wij natuurlijk ook goede en mooie MTB fietshelmen. Alle helmen van Wieleroutfits.nl zijn veilig ongeacht de prijs of het merk. De verschillen in prijzen hebben dus niks te maken met de veiligheid van de MTB fietshelmen, de prijs heeft wel te maken met de materialen die gebruikt worden. Zo zijn de duurdere helmen vaak net wat lichter dan de goedkopere varianten. Hier zit dan ook het prijsverschil in. Wij hebben mountainbike fietshelmen voor dames in verschillende kleuren en modellen. De dames helmen in ons assortiment zijn voorzien van vele ventilatie openingen, deze zorgen ervoor dat je niet oververhit raakt. De helmen zijn ook uitgerust met Turnfit, dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk de pasvorm van je MTB helm kan aanpassen. De mountainbike fietshelmen voor dames zijn in verschillende gewichten te verkrijgen, maar geen van allen zijn te zwaar voor op je hoofd. In ons assortiment vind je ook helmcovers, deze covers kan je gemakkelijk over je fietshelm heen trekken. Deze kun je dan met regenachtige of koude dagen over je helm doen om zo je hoofd warmer te kunnen houden.

Andere fietsartikelen van wieleroutfits.nl

Op zoek naar een goede dames fietshelm voor het mountainbiken? Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Wieleroutfits.nl heeft niet alleen fietshelmen voor dames, wij hebben vele andere fietsartikelen die het fietsen een stuk makkelijker kunnen maken. Zo vind je in ons assortiment handige accessoires die bij het mountainbiken goed van pas kunnen komen. Heb je de producten gevonden waar je naar op zoek was? Dan kan je ze gemakkelijk en snel bestellen in onze webshop. Gratis verzending bij een bedrag van €35,- of meer en voor 23.45 uur besteld de volgende werkdag al in huis. Zo kan je de volgende dag de producten gelijk passen. Past iets niet of is er een verkeerde maat geleverd? Neem dan gerust contact met ons op.