opc_loader

Fietshelmen dames

Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1

Scherp geprijsde dames fietshelmen | Wieleroutfits.nl

Er zijn een aantal speciale dames fietshelm modellen, maar bij de meeste merken zijn de heren modellen ook geschikt voor dames. Speciale vrouwen fietshelmen zijn over het algemeen iets kleiner en smaller. Alle fietshelmen zijn veilig, hoe goedkoop of duur ze ook zijn. Het verschil in prijs ontstaat door het gebruik van ander materiaal en vormen. Welke vorm bij jou past of hoeveel ventilatiegaten nodig zijn, is afhankelijk van je fietsgedrag. Hoe meer je fietst en hoe langer de afstanden zijn, hoe belangrijker vorm is.

Dames fietshelmen kunnen erg handig zijn. Dames die hard fietsen kunnen het gevaar lopen om op de grond te vallen in een scherpe bocht of op slecht wegdek. Een fietshelm dames is ideaal om schade aan het hoofd te voorkomen. De dames fietshelmen zijn niet alleen voor de professionele wielrenner, maar ook voor de amateur. Veel kinderen dragen fietshelmen, waardoor volwassenen ook de keuze maken om een fietshelm te gaan dragen. De dames fietshelmen van Wieleroutfits.nl hebben een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Door gebruik te maken van kwalitatieve materialen zijn de dames fietshelmen veel sterker geworden. Hierdoor is je hoofd extra veilig tijdens het fietsen. Nederland is het grootste fietsland ter wereld. Daarom bieden wij van Wieleroutfits.nl een breed en ruim assortiment aan voor de vele fietsende dames. Mensen die met een snelheid van 45 km per uur fietsen kunnen bij een val, ernstige hoofdletsel of hersenletsel oplopen. Voorkom deze narigheid en bestel nu de prachtige dames fietshelmen!

Breed en ruim assortiment fietshelmen dames

De dames fietshelm heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt, waardoor de fietshelmen steviger en lichter zijn geworden. Door deze verbetering, is de fietshelm dames door de jaren heen ook steeds comfortabeler geworden. De verbeterde eigenschappen van de ventilatiegaten zorgen ervoor dat elk hoofd goed wordt geventileerd. Alle dames fietshelmen bevatten minimaal 15 ventilatiegaten. Daarnaast bevatten ze een in-mold dat voor optimale stevigheid zorgt zonder extra gewicht. Ons ruime aanbod dames fietshelmen bestaat uit vele soorten en maten dames fietshelmen. Elke dames fietshelm bevat een andere design en een andere vorm. De dames fietshelmen zijn zodanig hoog afgewerkt, dat ze extra lang mee zullen gaan. Met het speciale Rollsys Retention System zijn de dames fietshelmen makkelijk verstelbaar, zodat ze goed op elk hoofd passen. Naast de prachtige dames fietshelmen, verkopen wij ook heren fietshelmen. De heren fietshelmen zullen in vergelijking met de dames fietshelmen iets groter zijn.

Wieleroutfits.nl: Kwaliteit en service gegarandeerd

Bij Wieleroutfits.nl krijgt de klant vele voordelen, bij een aankoop van een fietshelm dames. Bij het kopen van kwalitatieve dames fietshelmen krijgt elke klant een scherpe prijs aangeboden. Bij een bestelling boven de €25,- worden er geen verzendkosten berekend. De producten die besteld zijn voor 23.45 uur, zijn morgen al in huis. Daarnaast is er een speciale kortingscode voor mensen die boven de €50,- besteden. Voor vragen of adviezen over ons assortiment dames fietshelmen kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

  • Nederlands
  • English