opc_loader
Filters
€ 74
€ 220
Merken
Voorraad

  Dames fietshelmen

   

  Er zijn een aantal speciale dames fietshelm modellen, maar bij de meeste merken zijn heren modellen zowel geschikt voor dames als heren. Speciale vrouwen fietshelmen zijn over het algemeen iets kleiner en smaller. Alle fietshelmen zijn veilig, hoe goedkoop of duur ze ook zijn. Het verschil in prijs ontstaat door ander materiaal en vormen. Welke vorm goed is of hoeveel ventilatiegaten nodig zijn, is afhankelijk van je fietsgedrag. Hoe meer je fietst en hoe langere afstanden, hoe belangrijker vorm is. Voor beginners of mensen met een kleine portemonnee hebben we ook een selectie budget fietshelmen.

   

   

  Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1

  Scherp geprijsde dames fietshelmen | Wieleroutfits.nl

  Dames fietshelmen kunnen erg handig zijn, tijdens het fietsen. Dames die hard fietsen kunnen het gevaar lopen om op de grond te vallen in een scherpe bocht of op slecht wegdek. Een dames fietshelm is ideaal om schade aan het hoofd te voorkomen. De dames fietshelmen zijn niet alleen voor de professionele wielrenner, maar ook voor de amateur. Veel kinderen dragen fietshelmen waardoor volwassenen ook de keuze maken om een fietshelm te gaan dragen. De dames fietshelmen van Wieleroutfits.nl hebben een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Door gebruik te maken van kwalitatieve materialen zijn de dames fietshelmen veel sterker geworden. De veiligheid van een dames hoofd, is hierdoor extra verzekerd. Nederland is het grootste fietsland ter wereld. Daarom bieden wij van Wieleroutfits.nl een breed en ruim assortiment aan voor de vele fietsende dames. Mensen die met een snelheid van 45 km per uur fietsen kunnen bij een val, ernstige hoofdletsel of hersenletsel oplopen. Voorkom deze narigheid en bestel nu de prachtige dames fietshelmen.

  Breed en ruim dames fietshelmen assortiment

  De dames fietshelm heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt, waardoor de fietshelmen steviger en lichter zijn geworden. Door deze verbetering, is de dames fietshelm door de jaren heen ook steeds comfortabeler geworden. De verbeterde eigenschappen van de ventilatiegaten zorgen ervoor dat elke dameshoofd goed wordt geventileerd. Alle dames fietshelmen, bevatten minimaal 15 ventilatiegaten. De dames fietshelmen bevatten daarnaast een in-mold dat voor optimale stevigheid zorgt zonder extra gewicht. Met het brede en ruime dames fietshelmen assortiment, zijn er vele soorten en maten dames fietshelmen beschikbaar. Elke dames fietshelm bevat een ander design en een andere vorm. De dames fietshelmen zijn zodanig hoog afgewerkt, waardoor ze extra lang mee zullen gaan. Met het speciale Rollsys Retention System zijn de dames fietshelmen makkelijk verstelbaar, zodat de dames fietshelmen goed op elk hoofd passen. Naast de prachtige dames fietshelmen, verkopen wij ook heren fietshelmen. De heren fietshelmen zullen in vergelijking met de dames fietshelmen iets groter zijn.

  Kwaliteit en service bij Wieleroutfits.nl

  Bij Wieleroutfits.nl krijgt de klant vele voordelen, bij een aankoop van dames fietshelm. Bij het kopen van kwalitatieve dames fietshelmen krijgt elke klant een scherpe prijs aangeboden. Bij een bestelling boven de €25,- worden er geen verzendkosten berekend. De producten die besteld zijn voor 23.45 uur, zijn morgen al in huis. Daarnaast is er ook nog een speciale kortingscode voor mensen die boven de €50,- besteden. Voor vragen of adviezen over ons dames fietshelmen assortiment, kan er altijd contact worden opgenomen met onze medewerkers.

   

  • Nederlands
  • English