The Vandal

The Vandal | Wieleroutfits.nl

Sinds 2013 is The Vandal actief in België. Waarbij een passie voor de koers en grafische vormgeving samen komen tot een eerste print. Uit deze passie ontstonden een eerste paar gedrukte T-shirts wat later een groot succes bleek te zijn. Tegenwoordig is The Vandal ook te bestellen bij Wieleroutfits.

Urban en Retro wielerkleding

Een ruim aanbod van verschillende casual wear zorgt voor een uniek aanbod. Doordat er altijd een herfst/winter en lente/zomer collectie uitkomt is er een variërend aanbod. Met sweaters, shirts en accessoires voor heren, dames en kinderen is er voor ieder wat wils.

Een steeds terugkerend thema in de kleding is de passie voor de koers en de legendes van het wielrennen. Door te werken met 100% organisch textiel en te zorgen voor een volledig Fair Wear certificering, ben je verzekerd van een eerlijke koop.

The Vandal online kopen bij Wieleroutfits.nl

Wanneer je kiest voor de casual wear van The Vandal ga je voor een stijlvolle look zonder schuldgevoel. Wil je de kleding snel thuis ontvangen? Bestel dan bij Wieleroutfits.nl. Met een eigen voorraad kunnen wij snel de kleding versturen. Daarom hanteren wij ook voor 23.45 uur besteld, morgen al in huis! Ga voor een stijlvolle look met The Vandal!